Freestyla, raka maka fon!

Dagens vill ha: En ny navelpiercing!
Dagens klädsel: Underkläder, svarta tights, svart linne, röd/marinblå övertröja, vitsmutsiga skor.
Dagens smink: Det vanliga.
Dagens frisyr: “Fel” snelugg, och sedan muppigt hår.
Dagens händelse: Fika med massa vänner + klippte håret.
Dagens låt: Freestyler (rock the microphone) – Bomfunk MC’s.
Dagens planer: Från och med nu: titta i kataloger, internet och svenska.
Dagens saknad: En toffs så att jag kunde sätta upp mitt elektriska hår..
Dagens dummaste: Näää..
Dagens sjuka: Fick veta av Daniel vad frågan handlade om.. så: att jag träffade en gammal killkompis som jag drömde att jag träffade natten till idag. ;p
Dagens drog: Vet faktiskt inte..?
Dagens roligaste: Att alla gick loss på att Jenny äntligen blivit tsm med Simon!
Dagens favorit: Att äntligen få klippa bort det slitna, + mys på Espresso House.
Dagens köp: Två bananer, mocha latte, chokladboll, navelpiercingkräm x2, tuggummi och deo.
Dagens godis: Snodde lite ur godispåsen som vi ska ha imorgon.. :$
Dagens humör: Det sög imorse, men nu är det bra!
Dagens ord: Vet faktiskt inte?

Jomen hallå! Det var ett tag sedan sist nu.. ska vara lite tråkig idag och snabbt berätta om några dagar som jag har missat (det jag kommer ihåg, det vill säga). Jag måste “tyvärr” säga att jag inte pallar ta igen alla dagar som jag har missat, så det får bli de närmaste, om man säger så. Jag varken kommer ihåg eller orkar skriva om alla de dagarna.. kan ju iaf sammanfatta den fjärde till elfte april med att det var superduperunderbart att vara i fjällen med min älskling, stugan var jättemysig, backarna var fina, ankarliften sög, det var kallt som tusan två dagar och jättefint väder de andra dagarna, en dag var jag sjuk och stannade hemma och en dag myste jag och Daniel i stugan, det var superdyrt att köpa något där, krambacken var den bästa backen, soffliften var mysig men läskig, Daniel var duktig på snowboard, vi åt galet mycket godis de första dagarna, kanal fyra sög, sängen var stor men inte så skön, jag var tät i näsan, älsklingen och jag fick sova ut varje morgon och vi åkte själva i backarna varje dag, sims 3 spelades ganska rejält mycket under “klämtiden”, sällskapet var trevligt (även om vissa saker var lite mupp), det blev inga längdskidor för min del (vilket var lite synd) och så kan jag säga tusen fler saker, men jag tycker detta räcker.

Jo juste. den tjugosjätte april kom Christian tillbaka till Sverige, och den tjugosjunde så kom han hem till oss så att vi kunde hälsa han välkommen hem! 🙂 Är så himla glad att han äntligen har kommit tillbaka till oss för gott. Eller ja, för gott är det säkert inte (han ska väl ut på nya äventyr), men han är i alla fall klar i Australien just nu och det innebär väl att han borde stanna här en längre tid åtminstone. ♥ Innan jag åkte till fjällen så hann familjen med att fira en mysig påsk tillsammans och ha det super.

Den trettionde mars var det begravning för min älskade gammelmormor, det var sjukt sorligt. Orkar inte skriva mer om det, för vill inte tänka på det, men det var i alla fall fint och jobbigt.

Sextonde, sjuttonde, artonde, tjugonde, tjugoförsta och tjugoandra blir det till att skriva om imorgon. Nu ska jag mysa med familjen och plugga svenska. Bye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *