Bomuldsvat

Dagens vill ha: Kläderna som jag hittade när jag shoppade sist (köpte inte alla).
Dagens klädsel: Underkläder, ljusa jeans, turkos t-shirt, svart övertröja, vita skor.
Dagens smink: Det vanliga.
Dagens frisyr: Toffs.
Dagens händelse: Nationella i eng. – speaking (plus att skolans brandlarm gick precis när jag och Olivia skulle göra vårat).
Dagens låt: Più Bella CosaEros Ramazzotti.
Dagens planer: Har gjort det mesta redan, men annars plugga datakunskap och eng.
Dagens saknad: Hanna och jag vid hamnen med kinderchoklad och aladdinhjärtan.
Dagens dummaste: Äääh.. ingen idag tror jag!
Dagens sjuka: Nästa gång tar jag bort denna frågan.. för jag fattar den inte.
Dagens drog: Motion.
Dagens roligaste: Preparation inför eng. speaking tsm med Olivia, Alex och David.
Dagens favorit: Mys med Daniel.
Dagens köp: Två bananer och en loka (päronsmak).
Dagens godis: Inget.
Dagens humör: Heeeelt okej! 🙂
Dagens ord: Like, sort of, kind of, typical, you know.

Vwiiipidoo! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu, eller joo okej det vet jag visst. Men det är så himla mycket att ta och jag har typ inte tid för det (måste plugga datakunskap för jag har tänkt att ha prov på allmänt IT på torsdag). Men kan försöka dra dagen i kort, för jag är liksom rätt sugen på att blogga ändå:

Vaknade och var hur himla trött som helst (jo, jag vet att alla brukar vara det, men liksom.. jag var verkligen supertrött), men tillslut lyckades jag dra mig upp ur sängen ändå (anledningen var att jag var tvungen att duscha håret). Efter att jag hade duschat så följde den vanliga ritualen och ca. klockan åtta var jag alltså i skolan tsm med Daniel. Ett undantag från vanligheten var dock att jag och han satt i den blåa soffan på andra våningen istället. Hursomhelst så började skolan med int.rel där vi gick igenom massa framtidsscenarier och lite sådant. Efter int.rel hade vi livskunskap där vi snackade om sex, könssjukdomar och hur man sätter på en kondom (haha, det var faktiskt superkul, livskunskap är riktigt roligt!). Så småningom så slutade livskunskapen, och tio minuter därpå så var det dags för franska. På franskan fick vi reda på att det blir nationella prov den tolfte maj (suck på det), alla momenten samma dag, och så drog vi igenom lite grammatik och annat kul.
Klockan tolv fick vi lunch och det hade vi sen tills tjugo i två (eller alla slutade förutom jag, Olivia, Richard, David, Mariam och Jenny som skulle nat. prov i eng) och sen blev det engelska. Först preparation och sen snack två och två (jag och Olivia för er som inte såg det i början av inlägget). Hursomhelst så gick det ganska så bra, är nöjd men kunde göra liiiite bättre. Menmen, vi har speaking den nittonde maj också, och dessutom hundrafemtioelva andra engelska prov, så det löser sig nog. För övrigt så gick brandlarmet precis när jag och Olivia skulle göra vårat, vilket var mupp (anledningen till larmet var att någon idiot bara hade tryckte för att det typ var kul..).

Slutade tillslut och då drog jag och Daniel runt på stan för att Daniel skulle klippa sig. Det blev dock inte något av det för Sagafrisören var stängd pga. att frisören satt fast i typ Spanien eftersom att flygen inte går nu, och Hårgalleriet hittade vi inte. Mötte dock Madde och fick tips om Style mittemot Pingvin, så det ska vi försöka oss på typ imorgon.
Nåväl, istället för att klippa Daniel så drog vi till Willy’s och sen Donken (jag ville ha banan och loka medan Daniel ville ha hamburgare). Vi träffade även Richard som följde med oss till båda ställena, men efter typ en halvtimma så blev han hämtad av sin mor.
Älsklingen och jag satt på Donken tills typ lite innan halv sex och sen tog jag bussen hem (alltså 17.30-bussen). Gick av vid Sund för att vara hurtig (yaay) och så “mötte” jag pappsen som var ute och cyklade. Väl hemma så blev det matte, kaka och så duschade jag, hääärligt!

Nu ska jag minsann börja plugga datakunskap.
Btw så cyklade jag och pappa nästan exakt 1,5 mil, superdupernice! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *