From Paris to Berlin

Dagens vill ha: Hemmagjord veggoburgare.. men det fanns ingen tekaka hemma så det sket sig.
Dagens klädsel: Underkläder, leggings, vitt linne, jeanströja, lite krimskrams osv.
Dagens smink: Det vanliga.
Dagens frisyr: Utsläppt med en jättesnelugg åt “fel” håll.
Dagens händelse: Ingen speciell.
Dagens låt: From Paris to Berlin – Infernal.
Dagens planer: In till stan och möta bästa Malleballe för att ha filmmyskväll med henne. ♥
Dagens saknad: Vicky. ♥
Dagens dummaste: Äääh.. ingen idag tror jag!
Dagens sjuka: Jag fattar fortfarande inte om jag ska skriva något sjukt som har hänt eller vad för sjuk jag har varit idag, eller vilka som har varit sjuka idag? ;s
Dagens drog: Kaklukt.
Dagens roligaste: Hela dagen har varit kul, men bäst blir det nog med Malle. 😀
Dagens favorit: Min iPod nano.
Dagens köp: Kafékakor som morfar ska få imorgon. 🙂
Dagens godis: Inget.
Dagens humör: Ganska bra faktiskt.
Dagens ord: Nationalism (jobbar med det i historian).

Äsch, det går allt att skriva litegranna på Stoffes dator.. men det är minsann ingen höjdare om man säger så. Sitter utan min externa hdd nu, men för att få bort lite dagar som jag har missat att skriva om så kan jag åtminstone ta denna veckan:

Måndag: Första dagen i skolan på tretton dagar (veckan innan lovet var jag bara i skolan på måndagen för jag var ju på begravning en dag samt sjuk två dagar och sista dagen var lovdag..). Så himal supermysigt! Var lycklig och glad hela dagen, tihi och fick dessutom god mat i skolan så jag var rätt i balans hela dagen typ. Hade in.rel på morgonen och där lyssnade vi på några som redovisade, sen livskunskap där vi skrev frågor och sen franska som inte blev av. Satt ute med Malin, Daniel, David, Signe, Maja P, Sara N, Moyle, David, Denise och massa fler och hade det superduper roligt i solen. Seriöst vad gött väder vi har haft nu de senaste dagarna! 🙂 Sista lektionen var Efter skolan så drog jag, Daniel och Signe till Lejas för att fika lite. Eller Signe köpte typ en kaka och så satt vi där och myste alla tre. Superbäst. ♥ Pluggade lite gympa också tillsammans med Daniel efter att Signe hade dratt med sin buss. Mötte en cpkille som sabbade hela min dag och så missade jag bussen på det. Men mamma kom och hämta mig vid Kvantum, så det löste sig. Väl hemma blev det lite mat och sen promenad med mami och papi.
Tisdag: Hade matte, samhäll/social sciences, lunch (euw), svenska, historia och sist gympa. Fick reda på att jag ska läsa en bok i svenskan med massa dikter som Anna-Maria Lenngren har skrivit och sedan analysera allt och hålla ett 7-8 minuters tal på min och Daniels treårsdag. Självklart inte bara jag, men liksom.. duuh. PALLA!? I historian delades vi in i grupper för att vi i början av maj ska redovisa om en typ av rasitiskgrej. Jag har nationalism, Daniel har svensk rasbiologi osv.. Kan väl bli intressant. 🙂 Sista lektionen var som sagt gympa, där vi skulle ha prov på kost och hälsa. Men bannemig så gick det faktiskt rätt bra tror jag. Särskilt förvånad över det med tanke på att jag bara pluggade dagen innan plus lite under dagen också (har sina anledningar till sent pluggande, mhm..). Efter skolan så drog jag, Malin och Signe till torp för att shoppa lite smått, ihih. Signe köpte en likadan bikini som jag och till sommaren komma vi äga stranden och alla kommer döööö när de ser oss, haha. 😉 Malin köpte en present till sin syrras pojkvän och när de två hade gått så gick jag till mami, papi och Stoffe för att köpa skor på Stadium (det var planerat att vi skulle dit och köpa skor alltså). Jag köpte mig ett par vita enkla skor som jag äääälskar. Strax efter att vi hade köpt oss skor (jagoch Stoffe alltså) så drog vi oss hemåt där vi åt och hade det koseligt.
Onsdag: Började dagen med engelska där vi bearbetade ett förberedelsehäfte inför nationella proven (writing) och drog igenom en herrans planering om framöver. Och seriöst, det var en bra planering, för även om vi har massor att göra så kommer vi typ inte behöva komma på lektionerna.. 😀 Tolv lektioner kommer att falla bort samt att vi kommer vara lediga fyra hela dagar från skolan. Och massa mer, men detta var iaf planeringen för svenskan och engelskan. 🙂 Nåväl.. sen skulle vi ha franska men den var inställd och efter franskan slutar vi så det betydde att dagen innehöll en lektion så vi slutade alltså tio i tio. Åt lunch iaf och hade det skojj och sen drog jag, Signe, Daniel, Malin, Moyle, Denise, Sara S, David, Richard och Maja P till torget där vi satt i solen och chillade. Efter ett tag drog Sara, Denise, Signe och Maja, men vi andra satt kvar. Typ en halvtimma senare kom Signe tillbaka med sin engelska utbytesstudent Ellinor (eller hur det nu stavas) och så typ gick vi alla till Lejas för att fika lite. Det blev en latte för min del. 🙂 Klockan tre så drog Signe, David, Richard och Ellinor, vilket betydde att det bara var jag, Daniel, Malin och Moyle kvar. Vi satt kvar tills typ halv fem och sen så drog Moyle hem och jag och Daniel för att köpa mat för maten i skolan var kass och jag mådde så dåligt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Malin satt dock kvar, för jag och Daniel skulle komma tillbaka sen. Påvägen tillbaka till Lejas så träffade vi Malin W, Maja och deras engelska utbytesstudent Sarah, och så sa jag till dom att de kunde dra till oss om de ville och de ville de så en stund därpå kom de till mig, Malin och Daniel till Lejas. 🙂 Vi satt där alla fyra tills sex och sen gick jag och Daniel till Madde och gänget. Baah det känns som att allt blev väldigt rörigt nu, men nåväl. Denna dagen var seriöst sååå himla rolig i alla fall, och det var jättenice att träfffa Ellinor och Sarah. Förhoppningsvis blir det av igen. Tog sjubussen hem sen i alla fall och laddde upp typ 100 bilder på bdb, mahha.
Torsdag: Började dagen med historia där jag forskade om nationalism, sen hade vi datakunskap där jag fick reda på att jag har gjort alla momenten nu och att det bara är ECDL kvar. Och får jag bra på de 4 proven jag har kvar så får jag MVG i betyget. 🙂 Ska satsa på det tror jag minsann, hehe. Efter lektionen hade vi lunch (euw) där jag typ “åt” i fem minuter och sen drog till Swedbank för att ta ut pengar. Väl i skolan köpte jag kakor åt morfar (det var därför jag skulle ta ut pengarna), det är typ sånna där vanliga kakor med massa chokladpluppar i som brukar vara sådär himla suuuuupergoda men som jag inte tål. Älskade dom som liten iaf.. 🙂 Han ska hursomhelst få dom imorgon när jag och mami ska städa hos han. Sista lektionen var hursomhelst samhäll där vi tittade på en film om ekonomi och sen drog jag till bussen som gick fem över halv två. Nu hemma och resten har jag sagt.

Have a wonderful day, det ska jag i alla fall ha! :)♥

Btw, dagarna jag ännu inte har skrivit om: 24:e mars, 27:e-31:a mars och 2:a-14:e april. Seriöst, det är många dagar! *cutcut* :(:(

2 thoughts on “From Paris to Berlin”

  1. ganska ironiskt, ellerkomsikt, eller nagot:
    det forsta jag ser ar din bloggrubrik
    och jag ar i berlin just nu
    hihii

    hppas allt ar bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *