Fanta-sea

Heeeeey and I AM SO SORRY för att jag inte har skrivit tidigare men nu ska jag bannemig förklara mig! 1. Det fanns inte internet i stugan, eller jo, men det kom vi på sista dagen och det kändes ändå inte så kul att sitta där och vara osocial när alla andra typ gör något gemensamt. 2. När jag väl kom hem från fjällen så visade det sig att jag inte hade internet på min dator för att pappa har bytt från telia till tre. 3. Pappa har fortfarande inte installerat internet på min dator så jag har inte varit inne hemma förrän (har äntligen lärt mig hur “förrän” stavas..) igår. 4. Har bara kunnat vara inne i skolan (som jag t.ex. är nu, och där kan jag inte koncentrera mig på att skriva något vettigt..). 5. Datorerna där uppe har varit upptagna och dessutom kan jag inte koppla in min externa hdd där uppe, på mammas och pappas dator, som jag faktiskt behöver för att komma ihåg allt. 6. Stoffes dator har varit upptagen plus att jag bara kan inte blogga på hans dator. Har typ gjort det någon gång då och då, men det är mupp. Och så blir jag stressad för vem vet när han kommer hem?

Såå.. nu har jag faktiskt några (VETTIGA) anledningar till varför jag inte har skrivit tidigare. För övrigt så har jag fortfarande inte internet (laddade dock upp hundra miljoner bilder på bdb igår med hjälp av Stoffes dator, men det är liksom inte samma sak som att blogga) och jag lär inte få det förrän i helgen. Plus att ikväll ska jag sova hos min älskade Malleballe, mahaha. ♥

Lite planering:
Nu ska jag ha två lektioner samt lunch och sen hem med halv två bussen för att dammsuga huset, packa och fixa mig inför kvällen/morgondagen hos Malleballe. Sedan blir det som sagt tillbaka till stan upp till M. Imorgon (alltså fredag) så börjar vi klockan elva så det blir nice sovmorgon i stan för min del, tihi. Tre lektioner och sen upp till morfar för att städa och mysa tillsammans med mami (och morfar då såklart). Sen på kvällen blir det tvmys med mami och papi (Stoffe är på konfaläger).
På lördag ska jag och mami ha shoppingmys, det ska bli bäst. ♥ Efter det så blir det pizzabakning med päronen, Chrille, Daniel och Corne, och massa familjemys såklart. Denna helgen kommer att bli suuuper. Fast det blir en del plugg oxå, men aja.. sånt är livet.

Nu har jag datakunskap och KRKI säger att det är strul med mina ind.val så nu för jag lyssna noga.. bye now (btw, love det nya tangentbordet i skolan så det kanske blir att jag bloggar här oftare iaf, hihi).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *