Elephant love song

Oooh seriously, I am kinda happy today cause it’s april 1st. 😀 April huh??

All you have to change is everything you are.

Idag har jag bara slappat. Verkligen bara slappat. Var nÀmligen hemma frÄn skolan idag ocksÄ (för er som inte hÀnger med: jag vaknade upp med migrÀn igÄr och jag frös, mÄdde illa och allt var piss.. sÄ stannade hemma, och sÄ fick det bli idag med, för det har inte gett med sig helt Àn..). NÄvÀl, sÄ kan det gÄ.
Har suttit vid datorn och fixat med massa musik, har lagt upp rĂ€tt nice musik pĂ„ min iPod nano nu.. för typ första gĂ„ngen ligger det genomtĂ€nkt musik pĂ„ den lilla makapĂ€ren. KĂ€nns i alla fall gött! Nu kan jag bocka av den saken pĂ„ min lista.. bara lite smĂ„justeringar kvar. Ska ju ivĂ€g pĂ„ söndag, sĂ„ dĂ„ Ă€r musiken fixad inför resan iaf. 🙂

Jo, det Àr ju sÄhÀr att jag ska till Trysil med min Àlskade pojkvÀn och hans familj pÄ söndag! Vi ska vara dÀr tills söndagen dÀrpÄ, alltsÄ 4/4-11/4. Det ska bli sÄ sjukt himla mysigt! En lÀgenhet pÄ 70kvm för 8st med 3 sovrum, diskmaskin, micro, torkskÄp, 2 platt-tv:ar, bastu, öppen spis och massa mer, tihi. LÄter riktigt nice tycker jag! Om jag inte har kollat pÄ helt fel sida sÄ har jag ocksÄ tvÄ stycken bilder hÀr pÄ hur stugan kommer att se ut:


Det fanns bara de tvĂ„ bilderna, men jag tycker att de sĂ€ger en hel del, hehe. 🙂

Lite andra roliga saker som har hĂ€nt nu det senaste Ă€r att mina kĂ€ra bror Christian, som har bott i Australien sen februari 2007, Ă€ntligen har kommit hem igen! Typ för gott. Eller han har gĂ„tt klart sin linje, eller vad man nu ska sĂ€ga, dĂ€r down under, men han kommer sĂ€kerligen inte stanna i UA/VBG lĂ€nge till.. kĂ€nns det som i alla fall. Men för stunden Ă€r han back, och det Ă€r nice! 😀 <3
I skolan sĂ„ har vi finally bestĂ€llt flygbiljetterna till Malta, sĂ„ nu Ă€r det bara att köra pĂ„! ^^ Jag ska bo tillsammans med Malleballe i en familj och det ska bli hur himla nice som helst! Shiiiet assĂ„ vad roligt vi kommer ha det dĂ€r borta! Jag och Malle tsm och hela klassen tsm, tihi. Fyra dagars jobb och sen resten Ă€r lite smĂ„aktiviteter, fest och annat kul! 🙂 En obligatorisk aktivitet Ă€r t.ex. att gĂ„ pĂ„ bio, vilket visar pĂ„ en hel del att det kommer bli förjĂ€kla kul! 😉
Tillsammans med min Ă€lskade pojkvĂ€n sĂ„ Ă€r planerna för vĂ„rt treĂ„rsfirande klart! 🙂 Kommer bli helt fantastiskt, ihi. LĂ€ngtar redan sĂ„Ă„Ă„Ă„ himla mycket! PĂ„ sjĂ€lvaste dagen, alltsĂ„ den 27/4 (pĂ„ en tisdag), sĂ„ ska vi Ă€ta ute och mysa och sen pĂ„ helgen som kommer dĂ€rpĂ„, alltsĂ„ 30/4-2/5, sĂ„ ska vi vara ute pĂ„ Gullholmen ensamma och mysa som bara den. Fatta!? Bara vi tvĂ„ i det stora huset pĂ„ Gullis! 🙂 Vi ska hyra film (för första gĂ„ngen, whuuut!???), laga god mat, mysa, pysa, gĂ„ promenader, handla pĂ„ ICA, ta en tur i HenĂ„n tsm och massa, massa mer. Ă…Ă„h vad jag önskar att det var nu i helgen!??? Men vi har i alla fall nĂ„t sjukt mysigt att vĂ€nta pĂ„.. ^^

Nepp, nu ska jag dra mig. Ska ta och duscha lite och fixa till mig lagom till att bröderna anlÀnder. FÄr se om jag skriver mer sen? Ska ju egentligen ta igen för alla dagar som jag har missat, plus att jag ska lÀgga upp bilder pÄ klÀder (nejnej, det hade jag inte glömt..). Wellwell, kisses.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *