Think, act, feel..

Har så himla mycket att skriva om nu.. 21:a, 22:a, 23:e, 24:e, 27:e, 28:e, 29:e, 30:e, 31:e. Ska se vad jag hinner just nu:

Mars, 21: Var med min älskade Daniel, träffade bästaste Vix och så pluggade jag som en gnu. Fick übersöta vantar av Vix, samt typ ett litet spaset, hur snällt som helst. <3
Mars, 22: Kommer ihåg nada, someone pleaaase help? Är ganska så säker att jag var med min älskade Daniel i alla fall, efter skolan. Vet att jag hade int.rel prov och att det gick sådär.. sen var det livskunskap, kollade på “Prinsessa” och sen franska.. sist engelska egentligen med vi jobbade in det tidigare för vi hade arbete om lite olika Shakespearepjäser. 🙂 Vad som hände efter det kommer jag inte ihåg.. som sagt så var jag nog med meine bebis. <3
Mars, 23: Vita tights-dagen? What else?

Um.. jag är ledsen men jag är såpass seg och mår så dåligt så jag pallar inte att skriva mer. Det blev verkligen sjukt lite information idag om dagarna osv, men jag orkar inte. Och jag kommer inte ihåg heller, för den delen. Well.. antar att jag är hemma från skolan imorgon med så skriver kanske mer då. Natti på er alla! 🙂 Hoppas ni är friska i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *