Up out my face

Jag måste ärligt säga att jag skrev ett halvt inlägg igår, men Mozilla dampade loss lite och stängde av sig själv och då försvann allt jag hade skrivit. Suck på det, men vad ska man göra? What to do liksom? What about Brian, huh? Nejmen.. hade typ inte skrivit något speciellt ändå, så jag brydde mig inte överdrivet. 🙂

Idag vaknade jag runt halv åtta av mamma och pappa som väckte mig. Jag steg upp, åt lite grönsaker, dammsög, tittade på the Voice, duschade och pratade lite med Daniel i telefon. Och just nu sitter jag här. Skulle egentligen bara gå ner för att hämta mitt skrivhäfte i matte, men jag struntar nog i att göra det idag. Får bli på söndag, eller lördag. Men det ska göras i helgen, I promise. Ligger nämligen efter som bara deeeen i matten, ovanligt va? Jag säger alltid till mig själv att jag ska fixa det nästa kapitel, men det blir verkligen inte av. Men nu iaf, på helgen, så ska jag ta igen alla de typ.. 40 talen som jag har missat att göra. Tur att det inte är matteprov fören efter påsklovet iaf.

Nu ska jag skriva lite till här, och sen ska jag fixa mig och ta bussen till stan vid arton över elva. Väl i stan så ska Daniel möta upp mig och så ska vi gå upp till skolan tillsammans. Sen blir det två lektioner på raken (matte, psykologi) och så slutar vi klockan två. Hur himla gött som helst! Ska göra en liten repetition med Jenny på vår int.rel grej om Rwanda som vi gjorde klart igår (det ska redovisas på måndag) och sen ska jag och Daniel pallra oss ner till pappsen och sen drar vi och hämtar mamma och sen blir det av till Överby! Shopping, mohhaha.

Igår så kom jag till skolan som vanligt vid åtta, och tsm med Daniel så satt jag och pluggade massa historia för vi skulle ha prov första lektionen (upptäckterna). Det gick väl sådär, eller aah. Jag svarade på alla frågor, ganska rejält mycket faktiskt, men jag vet inte. Var inte lika säker på detta provet som på det förra. Och påtal om det förra så kan jag tala om att efter vi lämnade in proven som vi gjorde igår så fick vi reda på resultaten av proven vi gjorde på tisdagen förra veckan (upplysningen, alltså historia det med), and guess what?? Jag fick MVG, thihi. Såå glad jag blev!! 🙂
Efter provet så var det datakunskap där vi först tittade på två filmer som några i klassen hade gjort och sen så satt jag och gjorde min hemsida. 🙂 Sen en kvarts lunch som bestod av några morotsstavar och sist men inte minst hade vi social sciences (vilket var kul, maha). Sen slutade jag egentligen för dagen, men satt kvar i skolan med Jenny (och Richard och Signe, en stund iaf) och gjorde klart arbetet om Rwanda.

Tog kvart över fyra bussen hem tsm med Daniel och där träffade vi Sarah Östlund och jag satt och pratade med henne hela bussvägen och sen hela vägen till korsningen, superkul att träffa en gammal vän. Och vi var ju dessutom bästisar i.. typ.. jag vet inte? Från typ tre års ålder till elva eller tolv år? Coolt, och framförallt roligt, i alla fall. 🙂 Sen när jag och Daniel kom hem så gjorde vi våfflor till oss och familjen, det var ju trots allt våffeldagen igår. 🙂 Fast först tog jag lite quorn, paprika och gurka.. kan ju inte äta våfflor på hungrig mage, då blir man inte så slim. Nej, usch.
Daniel tog bussen halv sju och sen efter det satt jag bara med familjen och myste och sen så satt jag vid datorn och rensade bilder och flyttade och sådant.. min mapp med blandade bilder gick från ca. 1900 bilder till 80 stycken. FATTA!??? I am soo the best ever! Men sen ska jag också rensa bland mina 24 180 andra bilder och bland mina 23 739 låtar. Ja, vi får väl se när det blir klart..

Nepp, nu ska jag ta och dra mig. Skriver kanske ikväll om de andra dagarna som har varit.. dvs. 21:a, 22:a, 23:e och 24:e mars. 🙂 Men nåväl, see ya dudes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *