Further reading

Tjenixen! Då var det ett tag sedan jag skrev här sist igen, jaaa. Hinner inte fixa något nu men senare idag när jag kommer hem från skolan så ska jag allt drämma till med något rikigt.. riktigt! 🙂

Uuuh, jag har på mig mina vita tights idag! ;o Alltså sånna som ser ut som jeans men inte är det. Haha, mina andra svarta tights är helt håliga och förstörda.. alltså, jag har ju två par (på mig samtidgt) men det är ju just det, det blir ju så svinkallt utan dubbelleggings nu i detta vädret så måste änna ha dubbelt. Men ska till Överby på fredag med Stoffe, mamma, pappa och Daniel. 🙂 Mysmys! Då ska det shoppas, mouhhaha. Juste ja! Ikväll lägger jag upp lite bilder på kläder.. mahah..

CHRISTAN KOMMER HEM FRÅN AUSTRALIEN/HONGKONG PÅ FREDAG!!!!!!!! :D:D<3<3

Nu ska jag dra, tjena mittbena. Pussar!

2 thoughts on “Further reading”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *