Foxtrot Uniform Charlie Kilo

Sitter just nu i skrivande stund och funderar på att lägga mig för dagen.. bebis sitter uppe med lillebror och tittar på Jurassic Park.. är trött som en gris, och det är egentligen han med.. såå jaa..

What to do?

I alla fall så kan jag berätta lite om vad som har skett sen jag skrev sist: blev fika, pratade med Signus i tele, duschade håret och fixade mig, åkte till FLA för att gå på min kusins kalas (Bea, fyller 15 den 22:e).. efter kalajset så lämna vi morfar hemma hos sig och sen blev det data/TV hemma hos moi et co..

Lmå vbddxu aöå fg FLRVW WLCOV!! :'( Men ska ta och göra någonting åt det nu. Kan inte fortsätta såhär.. hmwx azfxjs scu whöf. På måndag blir det nya tag. Ska faktiskt börja min nya diet då.. carebox vad ni säger, jag måste må bra..

Imorgon ska jag plugga som fasiken inför int.rel provet som vi ska ha på måndag.. ligger riktigt risigt till nu, iaf om jag ska kunna få MVG, som jag vill ha.. pashaah. Well, annars så ska jag mysa med min älskling och även träffa underbaraste Vicky en liten stund. :)<3<3 Städa också måntro? Kanske skulle behövas.. blabla, ska nog dra nu? Eller ska jag fortsätta berätta lite om dagarna kanske? Hmm, jaa jag gör nog faktiskt det:

Mars, 14:
Vaknade upp med min älskling och sen var väl resten av dagen mest rätt chill. Kommer tyvärr inte ihåg så mycket för stunden, men jag vet att jag hade tjatat på att morfar skulle komma hem till oss – så det gjorde han denna dagen. Jag och Daniel bakade en tigerkaka åt honom (och familjen, men mest ägnad åt han, haha) och chokladbollar åt Corne (som inte kan äta tigerkakan). Det är typ det som jag kommer ihåg just nu.. sorry.
Mars, 15: Filip Snabbs 18 årsdag! 🙂 Well.. vad kan ha hänt den 15:e mars? Someone help me remember? Joooo vänta nu va.. jag var ledsen för någonting (antagligen så vet alla ändå.. eller i alla fall en del), Daniel gjorde saken värre för stunden av någon dum anledning och Mariam bara jäklades med mig. Minns att jag var så SJUKT sur på henne.. är det typ fortfarande.. det var iaf föreläsning i skolan i typ en halvtimma om miljö.. eller det var tänkt så tror jag, men snubben som pratade snackade om massa annat kul (säkert fanns det en poäng, men whatever). Det var iaf superroligt, hihi. Alla typ skrattade sönder.. ^^ Och när vi gick ut ur aulan, där föreläsningen var, så fick vi en ekologisk banan var. Jag var superhungrig och såklart fick jag en minibanan.. snubben innan fick en tre gånger så stor som min.. ajja, what to do, huh?
Mars, 16: Var en ganska nice dag i skolan idag iaf, tror jag? Hursomhelst så sov jag hos min bebis denna dagen för det skulle vara studiedag dagen därpå (alltså onsdagen). Vi typ myste och hade oss. Men kommer inte ihåg så mycket från denna dagen heller? Babe please help me?
Mars, 17: Vaknade runt åtta bredvid min underbaraste, men knäppgöken (okeej, egentligen inte.. det var ju trots allt studiedag) sov som en stock.. jag satte mig med hans iPhone lite och sen så pussade jag på han, tihi. Han vaknade tillslut och då gjorde vi frukost, fixade oss lite, gick en promenad i typ två timmar (hur himlans underbart som helst, Daniel Ström: JAG ÄLSKAR VERKLIGEN DIG), handlade gurka, bananer och lite godis på ICA, gjorde en fika hemma hos bebis (latte, muuums), kollade kläder och piercingar på internet och sen så skrev vi varsitt CV. Han med en hel del mer också, för jag var hos honom tills typ.. tjugo över sju. Det var i alla fall myfaktor 10000!! <3 Vid tjugo över sju hämtade papi mig och vi åkte upp till farfar på hemmet, vilket fick mig att må så förfärligt dåligt eftersom att farfar verkligen inte alls mår bra och allt var.. helt totalt jobbigt. Såg så mycket likheter i saker och ting, såg så mycket fel, såg så mycket som jag inte ville se.. Men det var i alla fall trevligt att vara där, på sitt sätt. Jag är glad att jag åkte dit, det kan jag tala om. Och jag ska försöka pallra mig dit igen snart, antagligen ensam. Vet inte om jag vill att någon, typ Daniel eller någon vän, ska följa med. Har inte bestämt mig än om hur jag känner.. men iaf.. vi stannade där tills typ.. jag kommer ej ihåg, men typ.. halv nio? Eller nio kanske till och med..? När jag kom hem så var jag lite med mamma och sen somnade jag..
Mars, 18: Finns redan ett inlägg om denna dagen..
Mars, 19: Igår alltså.. jag tog 11.18 bussen in till stan där Daniel mötte upp mig (alltså.. jag har sovmorgon varje fredag nuförtiden eftersom jag inte har ind. val) och så satt vi på Kampen lite för Daniel hade köpt två st bananer till mig på Willy’s för jag sa upp min mat för dagen.. och blabla, me was liiite hungrig. Vi kom på att vi skulle ha varit på en teater men att vi redan hade missat den och att matten dessutom inte skulle vara, så vi gled runt på stan och Daniel gav ut lite CV:n här och var. Väl i skolan så var det en kvart kvar tills psykologin skulle börja så jag FishVillade lite och sen så var det som sagt lektion.. hon kom försent så vi slutade lite senare och därmed missade jag min tvåbuss och var tvungen att stanna till tidigast halv fyra. Jag var jätteledsen från dagen innan och pga massa annat, så jag var verkligen inte på humör. Bebis skulle träna med Richard och David, så jag kunde inte vara med han.. alla andra skulle dra förutom Signe som hade lektion, men jag pallade inte vara på den.. satt vid skåpen ett tag och sen bröt jag ihop och grinade. Signe kom ut för att titta till mig, eller vad man nu säger, och så såg hon det och den dumma saken (fast jag älskar henne SÅ, och är SÅ tacksam över att hon gjorde det) skolkade sin lilla mupplektion IGEN, så nu kommer hon typ seriöst få IG.. haha, fy dig SIGNE!! <3<3 Sen kom Malleballe, och tsm satt vi där alla tre och pratade om livet och de kramade mig och tröstade mig och jag bara SÅÅ ÄLSKAR ER MINA KÄRA VÄNNER. Jag menar det verkligen, TACK för att ni finns. <3 Hursomhelst så slutade Signe tillslut, fastän hon inte var på lektion, men ändå. Och Malle blev hämtad av sin bror för de skulle till Grebbestad, så det var bara jag och Signe kvar. Signe ville sova hos mig för att jag var så kass, men jag var “sugen” på att vara hemma och bara sörja, och att vara med familjen, så jag sa nej.. men vi bestämde att vi skulle gå ut och fika iaf. Det var ett bra beslut. <3 Paggis följde med också, och tsm gick vi till Espresso House och tog varsin god dryck (såklart så gick vi till Willy’s innan och köpte banan till mig, haha.. seriöst att jag inte tröttnar!??). Daniel blev klar med träningen och tsm med David så pallrade de sig till oss och så satt vi alla fem på fiket. Så himla underbart mysigt, love på er alla. <3 Jag tog halvsex bussen hem och sen så blev det familjemyset som jag hade längtat efter. 🙂

TACK, TACK, TACK!!!!!!!!!!!! För att ni finns, babes. <3

Nu har jag ÄNTLIGEN berättat om alla dagarna, och dessutom gaaanska utförligt, förutom de som har varit lite suddiga.. men ändå. SÅ MOUHAHHA, nu kan en hund ta och ge sig av från mitt rum, mahaha.

Nepp, nu ska jag tvätta bort sminket och tvätta piercingen och så får det bli nattinatti sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *