TiK ToK

Titta här vad jag köpte häromdagen.. två übersöta koppar (man ser tyvärr inte hur underbara de är genom att bara titta på bilden, men trust me.. de är såå nice, är såå nöjd, hih), samt en plånbok med rosett på. Eller det var inte jag som köpte den sistnämnda, utan min superbästa älsklingspojkvän Daniel. ;)<3 Jag hittade den på Åhléns igår och så frågade jag Daniel om han kunde gå och fråga om det var äkta skinn eller inte (vi var ganska säkra på att det inte var det, då den kostade 69kr, men ändå.. man vill ju vara säker), hursomhelst så gick han till kassan och frågade och det verkade på deras miner (jag stod längre bort) att det inte var äkta skinn. Så jag blev glad och skulle gå dit, men till min förvånad så stod Daniel kvar sen, tog fram sitt kort och så la tjejen i kassan plånboken i en Åhlénspåse. Tihihihihihihi vad jag blev glad när jag förstod att min bästaste underbara hade köpt den åt mig, hihi. <3 Love, love, love.

Godmorgon förresten!
Nu sitter jag och chillar.. har nyss ätit lite frukost och ska nu rensa lite bilder på datorn tror jag. Jag är på juli 2007, och jag har ca. 23.500 bilder kvar att gå igenom, och jag hoppas att det åtminstone bara blir kvar 20.000 bilder efter min rensning. MAX alltså. För jag behöver plats i den lilla boxen till externa hdd till andra saker. Eller njaa.. just nu har jag ca. 130GB ledigt eftersom att jag la över tyyyp alla filmerna till en dator som vi har där uppe, men ändå. Har så mycket skitbilder som ska bort och det är lika bra att ta tag i det medan jag är ung.. haha nej skojja, men det är skönt att bli av med det. Jag har nämligen kommit på att verkligen allt som jag känner mig tvungen att göra blir liksom som en jobbig börda som inte går av mig fören det är gjort. Och jaa, det låter ju smart.. att jag inte kom på det tidigare? Nej det handlar inte om det, utan mer att jag har kommit på att saker som att rensa hdd:n, göra klart och lägga upp bdb2009 på bdb, skriva blogg för alla dagar som jag missar, mata fiskarna på FishVille, rensa bland papper i mitt rum och allt annat sådant liksom är måsten i min värld. Vilket gör det jobbigt då allt det ligger i mitt huvud, men jag inte har tid för att fixa det.
Man skulle kunna jämföra det med.. um.. hundar! De flesta som läser min blogg vet ju att jag är allergisk mot hundar. Så tänk er då att jag ständigt ska vara i ett rum fyllt med hundar, typ minst 40 stycken. Det blir ju rätt mycket, huh? Och tänk er att varje “måstegrej” som jag känner att jag behöver göra är en hund, och att när jag äntligen är klar med den måstegrejen så försvinner hunden från mitt rum och aldrig kommer tillbaka? Det är ungefär så det känns med alla sakerna som jag behöver göra. För varje grej som jag åtgärdar så blir jag lugn igen och kan andas helt. Blir inte lika stressad osv. Jag tror faktiskt att alla dom sjukt små grejorna som jag retar upp mig på och känner att jag MÅSTE göra, det är liksom sånna saker som gör att jag är ett himla nervvrak nuförtiden.. ja det tål att tänkas på, men jag är rätt övertygad..

Usch, jag som tänkte att jag skulle bli av med en såndär måstegrej just nu.. jag tänkte att jag skulle skriva lite om dagarna som har varit, men det blir ju ett sådant fruktansvärt långt inlägg då.. äsch, jag slänger in några dagar åtminstone (btw så kommer ju inte alla dagar upp, och det är ej för att jag har missat dem utan för att jag skrev ett inlägg den dagen).

Mars, 3:
Var i skolan, efter skolan blev det solning med Sara Norén och sen mötte jag upp Jonna och hennes Daniel på Donken. Efter ett tag kom min Daniel och så satt vi där alla fyra och pratade och tog det lugnt. Tillslut (efter många om och men) så pallrade vi oss till Viking där jag piercade naveln. Fy tusan vad läskigt det var!! Men det gick fort, hann knappt tänka. Gjorde lite ont just när hon kom igenom dock.. jag valde iaf en silverfärgad stav med två rosa stenar i, hihi. Lägger upp en bild för de som inte har sett den, eller som vill se den en gång till.


Mars, 4: Don’t remember anything right now.. sorry.
Mars, 5: Var i skolan, myste lite med Daniel, åkte till GBG med familjen för att gå på bio, äta och ha det mys. Tittade på Avatar (jag hade redan sett den en gång innan, men det spelade ingen roll). Vi höll på att komma rejält sent pga. all trafik i GBG, men vi klarade oss precis.. faktiskt. Väl hemma så blev det väl lite dator och sen sova.
Mars, 6: Städade rummet som bara den, hade sovit i min lillebror rum i en vecka så jag tyckte de var på tiden att komma tillbaka ner igen (sov ju där pga. damm i mitt rum). Lagom till att min bebis skulle komma och sova över också, tihi. Det blev iaf sjukt mycket städning.. och rensning.. och massa mer. Jag, mamma, pappa och Stoffe satt även ute vid husväggen och gjorde året första fika, för vår del alltså. Mycket mysigt, och mycket gott. Och så kom såklart min bebis då som jag sa.
Mars, 7: Jag, Daniel, mamma och pappa gick ut på isen mitt på havet och tog
tusen miljoner bilder typ. Ni som inte har sett bilderna hänvisar jag
till: http://illix.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1267916401&id=447313778 . Det blev en gosig fika efter allt ståhej också, gotti. På kvällen blev det pill med datorn, och jag fixade min blogg lite mer åt hållet som jag vill. 😀
Mars, 8: Sorry.. denna dagen är en blur den med. Jag kanske återkommer med de dagarna som jag inte skriver något på, typ senare. För vem vet, kanske kommer på saker och ting i efterhand? 🙂 Håll utkik..
Mars, 9:
Var i skolan, åkte till Kungälvs sjukhus med mamma, pappa och Stoffe för att hälsa på min älskade Gammelmormor Karin. <3 Vi satt väl hos henne i 1,5h eller något och pratade och hade det koseligt. Jag är så SJUKT glad över att jag åkte dit. Det var sista gången jag såg henne i livet, och det var typ sista ordentliga besöket hon fick. Och det bästa var att hon fick virka. Hon fick göra det som hon älskar mest, innan hennes tid var kommen. Så grymt glad för det. <3 Åkte iaf hem sen och sov.. beställde hem två stycken Shopaholic-böcker först, på engelska såklart. 🙂
Mars, 10: Satt i skolan med Mallealle och Daniel typ tills.. um.. sex. Ganska så sjukt, men det behövdes. Gjorde typ klart vår film i datakunskapen, mouhahha. Sen gick vi tre till Donken för Malleballe och Daniel ville äta. Moi köpte mig en banan och lite chashewnötter på Willy’s.. Sov hos älsklingen denna dagen iaf, för typ sista gången på en skoldag, enligt hans päron. SUCKSUCKSUCK.. baaaaaah *suck*. Nåväl.. fick sova där iaf, och det var mys.
Mars, 11: Hade sovmorgon till tio över tio, men jag och Daniel var i skolan kvart i för jag behövde fixa klart det sista med filmen tsm med Malleballe och Stephi. Det gick som smort, och vi var de enda som redovisade den dagen (det var egentligen deadlinedag för alla, men.. mouhaha). Kändes gött, fick börja på en ny uppgift, som jag dessutom redan är klar med. 😉 Efter skolan så trallade jag upp till Madde och kussarna tsm med Daniel och vi lekte med dem och myste. 🙂 På kvällen fick familjen reda på att vår älskade mormor och Gammelmormor hade dött.. :'(<3<3<3<3<3 Hon blev 92 år, 2 månader och 15 dagar. Rest in peace, I’ll never forget you. En sak som är lite läskigt är att hon dog på min morbrors och min kusins födelsedag (alltså, det är många i vår släkt som har dött och fötts på samma dagar)..
Mars, 12: Var i skolan och efter det åkte jag till torp med Signe. Egentligen så var Steph, Sara S, Jenny och Malleballe med, men de handlade liksom på egen hand. Och så var jag och Signe för sig. För det var lite lustigt.. jag och Signe hade nämligen bestämt sen en vecka tillbaka att shoppa denna dagen, och sen i skolan så bestämde Malin och Sara S att de skulle shoppa, och Steph frågade om hon fick hänga på.. och tillslut ville la Jenny också med. Det slutade iaf med att Malleballe “gick över till oss” när de andra skulle åka hem. Vi tre (alltså Signus, jag och Malle, för er som inte hänger med) chillade runt och hade det supernice. Var inne på BikBok i typ en timma, MINST. HHHAHA.. personalen typ hatade oss.. men vi köpte iaf lite saker var. Jag köpte mig en skjorta. Har bild på den men har inte lagt in den på datorn än så fixar det sen.. 🙂 Och så ska jag köpa ett par skor på Eurosko. Och en klocka på ett ställe.. typ Guldfynd. Och shiiiet vad mkt kläder jag har hittat i Ellos katalog, HELT SINNES!! :O Men jaja, fixar bilder på det sen. Tog iaf ettan med Malleballe tillbaka till stan sen och vi satt på Donken för hon var hungrig (moi köpte mig banan som vanligt..). Sen tog jag sjukbussen till ICA Kvantum (ringde Corne och fick reda på att han skulle hem till oss precis då, och att han var i stan.. så jag hoppade av vid ICA..) och där köpte jag Aftonbladet och en trisslott till pappsen och sen blev jag hämtad av Corne som typ inte hitta mig. Och jag trodde att han skulle köra ifrån mig, sprang efter han typ jättelångt.. tkr jag. ^^ Hursomhelst så körde han mig hem och sen blev det familjemys framför tv:n. <3
Mars, 13: Jag städade, sen kom älsklingen och vi myste en massa. Daniel var sjukt trött också för han hade lanat med killarna på fredagen.. så han sov i min säng mitt på dagen medan jag rensade papper, hahah. x) Menmen.. sen så blev det familjemys, massamassamassa tv och typ chillbill. Jag vet att jag är såå detaljrik nu, men alltså.. jag orkar inte skriva allt och ingen kommer dessutom orka läsa allt.. Tittade iaf på Wedding Singer, den var mysig. MIN BÄSTA PANNKAKSVÄN FYLLDE DESSUTOM 18 HELA ÅR DENNA DAGEN OCKSÅ, ihiihi. :D<3 Grattis som tusan!! 🙂

Nepp, nu får jag sluta. Egentligen har jag kommit igång nu.. men jag kan inte skriva såhär mkt, för som sagt: ingen kommer ändå orka läsa. Ska ändå duscha nu och sen får vi se vad som händer. Städar väl lite smått och kollar runt på internet (ska jag fixa bilder på alla kläderna också, hehe). Well.. see ya!
OCH KOM IHÅG ATT NI KAN KLICKA PÅ BILDERNA SÅ BLIR DE I STÖRRE FORMAT. 🙂

3 thoughts on “TiK ToK”

  1. Herregud, att du kommer ihåg så långt tillbaka o: Haha, jag minns knappt vad jag gjorde i förrgår.. x)
    Fast sen har du alltid varit bra på att minnas saker också ^^
    (Och tänk för att jag faktiskt läste alltihop 😀 )

  2. NEEEEEEEEEEEj det blev det såklart inte!! Jag visste väl att det var nåt som var fel, haha.. det är jobbigt att ligga efter så att man måste komma ihåg flera veckor.. sorry ska fixat!! ;);)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *