I ain’t got time to bleed

Det var ett tag sedan som jag skrev här sist, kan jag lova. Jag har verkligen inte hunnit, det har hänt så sjukt mycket grejor det senaste. Bra och dåliga. Vet inte vilket som väger över det andra dock..

Idag började jag skolan vid halv nio, som vanligt, och då hade vi historia. Vi snackade om Imperialism och sånt, rätt intressant faktiskt (hade dock inte gjort läxan som vi skulle ha gjort som kompensation för att hon var borta på semester hela förra veckan.. men det gjorde tydligen inte sååå jättemkt, för vi hade inte test eller något). Efter det så var det rast i tjugo minuter och sen datakunskap där vi satt och läste ur databoken eftersom att skolans datorer var knäppa (två servrar hade krashat – våra arbeten var kaputt..). Vi kunde dock jobba med Outlook och göra hemsidor, vilket vi då gjorde (eller alla andra gjorde Outlook, men jag gjorde hemsidor för jag var redan klar med Outlook, MOUAHHA).
Slutade klockan kvart över elva, och det var min sista lektion för dagen haha. Satt i och för sig med Malleballe och gjorde franska ända tills typ lite över halv ett, och sedan så gick jag till matsalen för att ta min lunch (uh, skabbsoppa.. blev inget ätande för mig, mest peta och slänga).

Runt tjugo över ett så gick jag och Daniel runt på stan för att ge ut våra CV:n och leta jobb till sommaren, eller som allmänt extra. Ganska nice, jag gick till Coffe Roomer, Leja’s, Rådhuset, Einars och Dahlbergs. De verkade ganska positiva, så nu hoppas jag bara på det bästa.. ^^
När jag var klar med att lämna ut CV:n så drog jag till Willy’s för att köpa bananer och cashewnötter (mums), och sen gick jag för att möta upp Madde med barnen och tillsammans gick vi hem till dom. Käkade min lunch/middag och fick mig en halv kopp kaffe med grädde i, hihi. Lek och mys med barnen och snack med Madde, heeelt okej för mig om man säger så. 🙂

Daniel slutade tjugo i fyra så då gick jag till skolan för att hämta min väska som låg kvar i skåpet, och så fick jag hans nycklar hem till sitt hus så jag kunde gå dit medan han tränade på Sportlife. Sedan tog jag ut pengar, köpte två übersöta koppar på Rubb&Stubb som jag kan visa på bild senare ikväll, samt köpte en röd fin ros.

Det är exakt två månader sedan som farmor gick bort. Det känns hemskt. Jag saknar henne så jäkla mycket.. :'(<3 Don’t know what you got till it’s gone..
Hursomhelst så tog jag med mig den röda rosen till hennes grav och la den ovanpå all snö som den var dränkt i. Det var verkligen så otroligt jobbigt. Kunde inte fatta att jag faktiskt la en ros på min farmors grav. Kan inte fatta att hon är borta!?? Allt bara suger. Det är verkligen skit just nu. Alla mår dåligt. </3

Iaf så när jag hade varit hos farmor så gick jag till trean och tog den upp till Daniel, och nu är jag här. Ensam. I hans hus. Läskigt värre, vill bara att han ska komma hem och pussa på mig.

Nu orkar jag inte skriva mer. Tänker så mycket på massa sorgliga saker så jag vet inte vad jag ska ta mig till. FUCK this shit, seriously!!!!!!! :'(

One thought on “I ain’t got time to bleed”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *