This is crazy

Haha okej, det är jag igen. Ska bara kolla läget lite, det är nämligen så att jag har pysslat och pillat med min blogg nu så jag tror att den kanske är så som jag vill. I alla fall en del, och det är super isf! Då är det bara lite smådetaljer som behövs fixas, typ som detta med kategorierna, eller att kunna byta bild istället för klubban. Och jaaa.. om jag vill kunna ha någon annan texttyp, osv. JAJA, nu ska jag kolla om allt står rätt till.

BYE!

Jupp det funkade! För er som inte hänger med kan jag tala om att jag har bjudit in mig själv till min egen blogg, haha. För det är nämligen så att på denna bloggen kan man bjuda in vänner som också kan skriva inlägg och så, och jag bjöd in mig själv. Så om man tittar längst upp där datum och sånt är med, så ser man att detta inlägget är skrivet av “Alexandra” och inte av “naama”, som det står på alla andra inläggen. Coolt, huh? Men det är ju jag som är båda.. höhö.

Och en sak till mina damer och herrar!! Jag har nu, med hjälp av bjuda-in-vänner-funktionen, äntligen fixat så att jag kan få mail varje gång som någon kommenterar! WIHOOO, underbart! Så nu är jag vääääldigt lycklig och glad! 😉 Så glad så att ni ska få er en länk med en sjukt underbart söt låt som var med i Melodifestivalen (seriöst så synd att den inte gick vidare, jag ska börja stödja detta härliga band!):

http://www.youtube.com/watch?v=_6f-7qhWbY0&feature=related

ÅÅÅÅÅÅÅH VAD UNDERBART LYCKLIG MAN BLIR AV DENNA LÅTEN, hihi. ^^

2 thoughts on “This is crazy”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *