Ghost of a good thing

Igår var det första mars!! Nu känns det verkligen som att våren och på G och att sommaren är nära. Inte med tanke på vädret dock, för det är fortfarande snö – men igår var det typ bara slask, så det kanske betyder att det börjar försvinna? 😀 Ärligt talat så tror jag att jag har fått nog av denna vintern nu, hehe. Eller snön, eller vad man nu ska säga. Det är kallt, fint men kallt. Jag får gå i mina halvtaskiga och smutsiga eskimåskor typ (varma är dom allt, men som sagt smutsiga, och dessutom börjar det blå hål på dem) och det är jobbigt. Tänk att få gå i vårskor och en tunnare jacka? Med sol som lyser på en, fåglar som kvittrar och krokusar som börjar komma upp ut jorden? Häääärligt.

Hursomhelst, inatt sov jag inne hos min lillebror. Alltså i hans bäddsoffa. Det var den bästa natten jag har haft på länge (jag vaknade några gånger mitt i natten, men det var bara av ovana – inte av att jag var så tät i näsan och att det kliade så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen), så jag ska lätt sova där inatt också. Jag har kommit fram till, i och med att det gick bra att sova hos Stoffe och med tanke på att jag låg nere i min säng igår i typ fyrtiofem minuter och pratade med Vix och efter det fick kli och täthet och allt det där, att mitt rum är sjukt dammigt.
Jag har hela tiden vetat det, jag menar jag städar ju för att det är ett faktum, men SÅ dammigt visste jag inte. Ska bannemig städa ordentligt idag, fastän jag typ inte hinner pga. franskaprov imorgon och psykologiprov på fredag, för jag MÅSTE kunna andas. Hade varit lite jobbigt annars, eller vad säger ni?
Men fastän jag städar så tror jag ändå att jag kommer vara tät i minst en natt till då jag rör omkring dammet och får andas in det medan jag städar, så för säkra sidan så sover jag hos Stoffe (som jag sa i början av stycket) en natt till.

Igår så var det skola för första dagen sen sportlovet. Vet inte om jag har sagt det förut, men sportlovet har verkligen varit det bästa lovet sedan sommarlovet. Inte ens jullovet var bra nog för att mätas med detta, konstigt va?
However, jag kom till skolan och vi började dagen med int.rel där vi mest antecknade om “skuldfällan”, sen vad det livskunskap (för första gången sedan ettan) med en lärare som vi aldrig har haft förut, Catarina, och det var ganska nice. Hon pratade lite om kursen och sedan så fick vi skriva ett litet brev om oss själva så hon kunde planera lektionerna och blabla och sen fick vi sluta. Hade franska efter det, genomgång inför provet. Eller inte genomgång, utan mest liksom egen repetition. Det var lunch efter franskan och sist men inte minst engelska (första lektionen som Vix kom på som faktiskt VAR en lektion, haha). ^^ Vi gick igenom lite saker som vi hade gjort förr och så gjorde vi roliga pratövningar.

Efter skolan gick jag, Malin, Daniel, David och Moyle till Willy’s. Jag, Daniel och Malin köpte bananer och sen tog vi varsin dryck till (i ordning: loka, nån sportdryck på G och yoggi). Jag köpte lite cashewnötter också, haha.. jag kan inte sluta äta sånna grejor..
Nåväl, efter det gick Moyle hem, Daniel till Sportlife och jag, Malleballe och David till stadsbiblioteket. På bibblan så pluggade vi franska och pratade. 🙂 Daniel kom förbi en sväng också, mihi.

Nu är det frukost, och jag hinner inte skriva mer. Skriver resten ikväll kanske – om jag hinner. Pusspuss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *