Mm.. magasin

I förrgår var det fredag, det var skönt. Daniel sov över från torsdagen, men åkte tillbaka till stan halv två. Tanken var att jag skulle följa med också, för att träffa Malleballe. Vi skulle göra franska, sola, prata och ha det kul. Sen skulle jag ha tränat med Daniel och kanske hälsat på småkussarna. Men jag hade en sån fruktansvärd magsmärta så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.. blev till att stanna hemma och bry mig om mig själv, haha. Jag småstädade litegrann, deppade, tänkte, kollade på tv och allmänt slappade. Jag vill säga att jag bakade också, men jag vet inte om jag gjorde det.. tror inte det, men är inte säker. Alltså, det är helt sjukt vilket dåligt minne jag har fått!? Förr kom jag ihåg allt, men nu är minnet som en himla blur.

När Daniel kom tillbaka (för han skulle bara in till stan för att träffa sin mamma, handla linsgrejer till mig och främst såklart gå till gymmet) så hade mamma lagat fredagskyckling och jag hade gjort min quornmat m. cashewnötter. Vi satt vid tv:n typ hela kvällen med familjen och gottade oss. Det var Let’s Dance, Solsidan och lite annat skojj – och massa godis (inte bra, jag vet..). Efteråt så gick jag och Daniel bums i säng, om jag inte minns fel..

Igår var det lördag, då hade jag och Daniel vår 34 månaders dag. Grattis till oss, tihi. Förutom det så vaknade vi upp vid typ tiotiden kanske och åt frukost med familjen. Jag var trött och superförkyld, inte kul. Fick ringa Malin och säga att jag inte skulle med på tjejkvällen som jag själv hade planerat, och att jag då inte heller kunde vara med henne innan för att göra det som vi inte gjorde dagen innan. Ååh, så rörigt.. Hatar min förkylning!! Jag har fått allergiska reaktioner som gräddet på moset och dessutom fått en himla förkylningsfinne precis ovanför ögonbrynet, uuuh.

Daniel stanna hemma hos mig till sjutton trettio, då hans buss skulle gå sjutton fyrtiotre. Det var mysigt, för egentligen skulle han åka vid tolv tretton men han stannade för min skull. 🙂 Vi bakade kladdkaka, städade, var trötta, myste, pratade och såg på “The Fox and the Hound” som handlar om Tod och Copper (alltså Micke och Molle för de som inte hänger med). Åååh den filmen är så bra och mysig och allt på en gång! Jag ska bannemig se till att se på fler Disney-filmer nu inom snarast. Har faktiskt 38,5GB med BARA Disney som ligger och väntar på mig i min externa HDD.

Vi lagade också lite mat, och för att festa till det dagen till ära så blev det quornbitar m. Café de paris-sås och pommes. Fast jag åt typ inga pommes, måste ju hålla mig någorlunda till min diet.
På tal om min diet! Jag har väl misslyckats en aning nu sen jullovet, och det suger ju. Men jag är på bättringsvägen, strax efter att min förkylning försvinner så ska jag börja med mitt nya träningsschema och nu på måndag ska jag komma igång igen på dieten (och vara sträng denhär gången, jag pallar inte mer nu nämligen). Jag tänker inte gå ner 6-7kg för att sedan gå upp de igen, nejnej. Utan snarare gå ner 2-4kg, mouahha, och jag SKA klara det. Jag har egentligen inte problem med att jag inte kommer att klara det, utan mer problem med mitt så kallade “dilemma” – som jag inte tänker berätta om här. De som vet, det vet och det som inte vet behöver inte veta. Så enkelt är det.

Justeja, efter att Daniel åkte så gjorde jag inte så överdrivet mycket. Jag städade lite till och satte mig framför tv:n med familjen (det var Melodifestivalen och sen Crocodile Dundee 2, eller vad den nu heter). Slutade dagen med trettionio minuter och tretton sekunder i telefon med min älskade Daniel, och sen somnade jag.

Idag ska jag städa lite mer (denna städningen är då minsann en långsam process). Men det är faktiskt så att första dagen så gjorde jag lite småfixning och renbäddning i sängen, igår så gjorde jag massa pappersarbete (sorterade en himla massa skit och slängde typ hur sjukt mycket som helst, göööött) samt dammade skrivbordet m.m., och idag ska jag dammsuga, skura och damma mina vita rottinghyllor. Om jag har tid blir det en titt i garderoben också, hehe. Får väl se vad om händer och fötter. Annars har jag franska recension, telefonsamtal med Isak och Vicky (var för sig såklart) och CV på schemat.

Näpp, nu ska jag dra mig. Hejsvejs!
PS. Christian har lovat mig att ta sig en titt på min blogg och lägga till lite funktioner och annat nice, så nu ska det bli ändringar. Eller i alla fall om ett tag. Han kommer ju hem igen från Australien (dena gången för gott, om man tänker på att han har gått klart sin utbildning där nere nu iaf) om två veckor, och wihooo vad det ska firas! 🙂 Det är i alla fall efter att han har kommit hem som han ska fixa saker och ting åt mig.
Och en annnan sak.. eftersom att bilder uppskattas, så ska jag försöka bli ganska flitig på att lägga upp en och en annan titt som tätt. DS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *