Je me protège

Holahola! Idag sov jag ut tills tjugo i tolv, det var härligt som bara den. Har inte fått sova ut på ett bra tag, så mmm vad gött. 🙂 Gick upp och pillade med FishVille, duschade, fixade mig och åt frukost. Sen vid typ tio över två kom min älskling, väldigt mysigt. Vi myste, kollade till fiskarna, pratade, lagade mat, tittade lite på Transformers 2 med Stoffe och sen så fick jag pöjkarna till att gå ut med mig och skotta uppfarten för mami och papi, som var och handlade mat på torp. När de väl kom hem så bar vi in kassarna åt dem och packade upp och in varorna. Det var dagens goda gärningar, haha.. Fixade fika åt oss allihopa också. 🙂

Alldeles nyss kollade jag på TV med Stoffe, Daniel och pappa.. men kände att mina fiskar behövdes tas hand om, så gick ner i rummet för att kolla läget. Vill nämligen inte ligga efter med bloggandet så mkt igen så tänkte bara skriva en snabbis om dagen och så. Nu ska jag strax upp igen och sen blir det Svärdet i stenen på datorn med Daniel. :)<3 Sova och ha det mys, gooooott.

Imorgon blir det att slappa och städa tror jag minsann. Åååh I am nervous inför måndag, tihi. ^^

Puss på min alldeles underbara Jonna. :)<33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *