Tryin’ to be so perfect

I don’t know what to say.. but it’s not OK.

Två dagar sedan som jag skrev sist.. well jag börjar bli lite duktigare. 😛 Ska försöka fortsätta där jag slutade..

Februari, 11:
Skola och sen hemma och plugga kinesiska som en dåre. Don’t remember mer än detta.. seriously, I am sorry.
Februari, 12: Började dagen med kinesiska slutprov, det var la sådär. Sen snabb lunch, tidningen, matte och psykologi (fast var inte på psykologin för jag skulle till tandläkaren och laga min tand som hade gått sönder mitt i natten några veckor innan). Så tanden lagades, sen drog jag till typ det lilla Ica som ligger i Ljungskile för att handla lite presenter och mys till Daniel och sen gick jag till LSK vårdcentral för pappa var där och kollade nånting. Efter en stund kom han tillbaka och då åkte vi hem. Daniel kom med tvåbussen och vi åt lite snabbt och sen fixade vi oss mest inför Sofia Abrahamssons middag/fest som skulle ta start klockan sex. 🙂 Det var mycket trevligt, bjöds på trerätters (maten har jag berättat om förr, mums iaf) och sen blev det vidare fest i hennes hus. Tyvärr, och pinsamt nog, var jag och Daniel de som kom sist och lämnade först.. men vi hade inte något val denna gången. Men lätt att vi nästa gång ska stanna länge som bara den.. 😉 Tog bussen till E6:an där mami och Stoffe hämtade oss och sen somnade vi bums.
Februari, 13: Frukost, duscha, ha ont i magen och ligga på köksbordet, 20-årskalas hos Charlie, baka kärleksmuffins och slå in paket till Daniel och mamma, tvmysa och sova. Det var vad denna dagen erbjöd. Mycket trevligt! Daniel sov över.
Februari, 14: Gick upp vid åtta för att steka kärleksplättar till mami och Daniel, sen fixade vi en bricka med mys (vi= Stoffe, Corne, jag, pappa, Daniel..) och gick in till mamma och sjöng och gav henne presenter m.m. Det var kul, hon blev rätt glad tror jag! Av mig blev det ansikt/peelingmasker, halsband, kaffe i olika smaker, nagellack och lite sånt. Känner mig faktiskt nöjd över presenterna! 🙂 Sen fick hon massa, massa mer av alla andra. Blev frulle i köket och då fick Daniel sina kärleksplättar plus sin kärleksmuffins. Mami fick besök av Jonas m. familj, morfar och Åsa m. familj. Bjöds på fika och vi hade det trevligt. Jag och Daniel hade vår egna Alla hjärtans dag, det var bäst. Jag fick massa fina saker, lägger upp bild på de senare. :)<3 Daniel sov över.
Februari, 15: Skola, sen bibblan med Daniel i 3,5h där vi pluggade massa, massa matte (enda gången jag pluggade matte innan provet, som var dagen efter, hehe..). Kom hem, stekte pannkakisar till bror och grejade på datorn. Sov sen.
Februari, 16: Matteprov, sen tidningen och sen sluta. Gympan var inställd så det blev nånting annat, kommer inte ihåg. Pinsamt värre..
Februari, 17: Min namnsdag. 🙂 Vad hände mer? Hade ingen engelska, pallade inte franskan så jag gick hem till Daniel (mamma sa att det var okej, tihi). Vad mer? Pluggade inför historiaprovet som en galning..
Februari, 18: Kom till skolan, skulle ha haft historiaprov – läraren sjuk i
influensa; provet blir efter lovet. Palla det då man han pluggat
intensivt dagen innan. Men gött ändå. Datakunskap och samhäll – tidningen. Kinesiska, få reda på betyg – VG, piss, men va gör man? Sluta tidigare än vanligt – solade, Willy’s och sen hem. Chillade och pratade i tele med Isak, bäst. 🙂 Sköööönt. När jag gick hem höll jag på att dö, så SJUKT mkt snö. En tjej fick stanna och ta med mig till korsningen, hahah.
Febrauri, 19: Har jag redan skrivit om, yeah.. 😉
Februari, 20: Gjorde inte så mkt, SÅ SJUK GÖTT MED LOV IAF. <3 Stannade mestadels inne. Massa snö ute, värsta snöstormen. Gick till busskuren och tillbaka med Stoffe och Daniel och det tog närmare en timma i det rusket, helt sinnes. Inte ens plogaren kom fram.. så naturligtvis gick inga bussar = DANIEL SOV ÖVER EN NATT TILL. <3 Bäääääst. Har skrivit redan om dagen kom jag på nu.. det blev iaf en goooo spadag. 🙂

Hmm.. vet inte om det är nån dag mer nu som jag ska berätta om?

Februari, 22:
Gick upp tidigt, grejade på datorn, tog halv två bussen hem till Daniel (fick stå och vänta i 25 minuter i iskallt blåsigt väder, vilket i nuläget betyder förkyld), David följde med, älsklingen hade bakat kladdkaka till mig, Daniel och David gick till ICA, jag stannade hemma med bebis mamma och pratade med henne (whut?), Daniel kom tillbaka, Malin kom hem till Daniel typ direkt efter, sen fixade jag mig och så åkte vi till Kampen för att hämta Steph. Alla åkte tillsammans till Richard och Satu, nice! Åt mat, kollade på District 9 och the Surrogatesblabla.. Väldigt mysgt, för lite engelska bara. 🙁 Daniel, jag, Steph, Malleballe och David blev hämtade av Daniels mamma och de tre sistnämnda blev avsläppta på kampen medan jag och bebis åkte hem till han. Mys, prat och sova.
Februari, 23: Slappardag, var hemma hos Daniel och hade det gött. Gick en vinterpromenad, var på Ica och Tempo, träffade Jonna (då stack Daniel) och så gick vi och solade på Hawaii, nicenice. Vi tog kvart över fyra bussen hem till mig och så hade vi det mys. Pratade, grejade på datorn and so on. :)<3 Jonna sov över.
Februari, 24 (idag): Vi vaknade runt tjugo över åtta, pratade och åt frulle. Kollade på film, bakade kladdmuffins och hade det trevligt. Corne och jag skulle handla mat så Jonna passade på att bli avsläppt i stan. Sen trallade jag och C till ICA för att shoppa och sen åkte vi till min älskling på kaffe/bubbelvatten. David var också där.. 🙂 Var där i en timma och sen åkte vi hem igen, jag och Corne alltså. Sen dess har jag vart vid datorn, tv:n, telefonen, köket och så.. ska dammsuga för mami snart. 🙂 Och sen blir det sista kollagen på bdb209. YAYY!

Nu ska jag kila. Imorgon blir det min älskling och lite sånt.
Puss på er, hoppas ni mår bättre än jag för jag är inte på pepphumör nu. Kuratorn nästa..
Btw så ska jag pierca mig på måndag, förmodligen. MOUAHHA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *