Box fish

Tjenixen! Tänkte försöka skriva om åtminstone ett par stycken dagar som jag har missat att ta upp här.. orkar inte så överdrivet många dock, och jag hinner inte med alla heller. Klockan är nu fjorton minuter över elva, och halv två så går min buss som ska ta mig in till min älskade Daniel. Där ska jag stanna tills fem, och sedan åker jag, han, Steph och Malleballe hem till Richard för att ta det lugnt och chilla med han, hans finska flickvän Satu och David. Vi ska äta och kolla på film. 🙂 Det kan nog bli coolt.

Jag vaknade runt kvart i åtta idag, och har varit uppe sen dess. Känns ganska knäppt faktiskt, men ändå bra.. har hunnit med att göra nästan alla kollage från 2009. Det är bara typ 4st kvar från December.

Nåväl.. Jag tror jag börjar med den 3:e och framåt, det känns mest normalt så.
Februari, 3: Var i skolan, efter det var jag med Daniel och sen jobbade jag på JetPrint i typ 3h. Väldigt roligt att jobba faktiskt, pillade med plastfickorna som jag har jobbat med sen i December, men det var ändå kul. Gick fort, det var varmt och jag hade mamma bredvid mig i 2h. Efter jobbet åkte jag hem och pluggade.. och pratade i telefon med både Daniel och Vix. 🙂
Februari, 4: Skolan och sen fik på Leja’s med Malleballe och Denise. Helnice, verkligen! Tog bussen hem vid halv sex och sedan tog jag det chill och pluggade.
Februari, 5: Skolan som vanligt och sen gick jag upp med Daniel hem till Jonas och Madde för att mysa. Kommer inte ihåg så väldigt mycket mer, men jag gick runt på stan också med älsklingen och kollade på saker till framtiden plus kläder m.m. Tog väl bussen hem sen och så var det fredagsmys. Daniel sov hemma hos sig. 🙂 Jag och Corne satt uppe till halv fem på natten och chillade, pratade, checkade friendtones och massa mer, haha. Det var roligt, men uh vad trött jag var sen..
Februari, 6: Mamma och pappa väckte mig runt nio, inte kul.. senare på dagen droppade det in folk. Daniel (bebis alltså), Johnny och Unni kom på besök och sov över. Vi fikade, åt god trerättersmat, pratade, myste och kollade på Melodifestivalen m.m. Älsklingen och jag firade vår julafton också, tihi. Det var mys. 🙂 Jag fick en “me to you” nalle och en kylskåpsmagnet (tihi) som det stod “så länge vi är tillsammans så faller resten på plats” på. Så himla sött! Av mig fick Daniel en tröja som han ville ha, plus en parfym. 🙂 Namnam..
Februari, 7: Sorry, men har inte den blekast om vad som hände denna dagen. Probably massa slappish och sånt. 🙂
Februari, 8: Denna dagen är rätt suddig också, men jag vet att jag pluggade mycketmycket. Var hos Daniel också, och var pissed på hans föräldrar som dampade loss över att Daniel skulle med på begravningen för att de då skulle behöva ringa och anmäla honom att han var ledig/sjuk. Vilket inte gick för sig. AAAAARGH, jag fick damp på dem. Och jag får damp på dem nu när jag tänker på det också, så jag pallar inte att snacka om det mer. Men Daniel fixade allt själv, och följde iaf med oavsett vad de sa eller ej. <3
Februari, 9: Gick upp typ som vanligt, men inget var som vanligt. Begravning för farmor, värsta dagen ever typ. <3 :'( Grät som ett barn, hemskt sorgligt var det. Daniel var med som tur var, det var skönt. Curt hade skrivit en sjukt fin dikt till farmor, och alla verkligen storgrät när den lästes upp. Efter kyrkan blev det kaffe och smörgås i församlingshemmet. Det var lite “roligare” där, men fortfarande bittert. Stackars min farfar som fick gå igenom allt, och pappsen och alla syskonen. <3 :'( Inann församlingshemmet så åkte vi till begravningsplatsen för att säga adjö och sänka ner farmor i jorden. Förlåt, men jag orkar inte berätta mer. Vill inte tänka på det, mår så sjukt dåligt.. :'( Daniel följde med mig hem och sov över iaf.. <3
Februari, 10: Skola (artikel med Malleballe osv), sen Cactuz med Daniel, Malleballe, Sara S, Jenny, David och Anders (de sistnämnda var knappt med iofs, men iaf.. ). Sen kom jag väl hem och pluggade. Fick reda på att 5st femtonåringar med reälja skador i huvudet hade slagit ner min kusin Björn, 8 år, så han fick hjärnskaknig och stora blåmärken på magen osv. Stackarn är och var livrädd.. <3 Han ville inte röka, och då blev det som det blev. Idioter säger jag bara till de som gjorde han illa! :S:S:S:S

Orkar inte skriva mer nu. Ska nog äta frukost och sen fixa mig och packa och så.. hejdå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *