Laboratories Oligo

Jag har så otroligt coola rubriknamn..

Yep, idag har det varit en slappardag. Låg i sängen med Daniel på morgonen tills typ elva-tolv och sen blev det frukost och duscha håret. Kollade gamla bilder i fotoalbum, myste, grejade på datorn, spelade biljard (tihi, litegranna iaf.. ^^ <3), bakade kladdmuffins med grädde och blockchoklad, lagade mat åt familjen (kyckling m. champinjonsås och pommes) och massa, massa mer. Kan väl säga att allt som jag har gjort idag har varit tillsammans med min underbara Daniel, som tyvärr åkte bort från mig klockan nitton ikväll.. buhuu..

Vi har i alla fall haft det väldigt mysigt, en riktig helhelg fredag till söndag, wihi. 😀

Håller på att ladda över alla filmer från min externa hdd till mammas dator där uppe så att jag kan få bättre plats och en snabbare dator (åtminstone lite..). Känns ganska fräscht faktiskt! 😉 Dessutom har jag skrivit en liten lista på vad som komma skall och vad som redan görs, har många bollar i luften nu:

¤ Maaassa träning, shit vad jag har kommit efter nu alltså. Helt sjukt pinsamt, men nu blir det iaf ändring på det. Har gjort ett schema, och det ska bannemig följas. Slimmad till sommaren var det va?
¤ Solar för fulla muggar på Hawaii nu, man måste ju ligga i och vara brun och snygg..
¤ Piercing i naveln på G! En vecka kvar.. I am nervous!
¤ Min kära iPod Nano ska nu på lovet få lite liv i sig, ska fixa massa nice listor som jag kan lägga in så att jag äntligen kan få lyssna på den istället för min knäppa lilla rosa mobil.
¤ Läxor måste tyvärr göras.. franska filmrecension, franska verb och en del utvecklingspsykologi.
¤ Vänner har jag gott om! Imorgon ska jag till Richard med ett par stycken på middag och mysfilmkväll, på tisdag ska Jonna sova här och sen under lovet ska jag också hinna med att träffa Vix, Signe, tjejerna och gå på bio med Malleballe. Daniel måste jag ju också träffa en massa såklart! Hur ska jag hinna med allt?
¤ Göra klart “bdb2009” under lovet är också ett projekt som jag har bestämt mig för att klara av. Ska kanske pilla klart med det imorgon, om jag hinner..

Sen finns det lite småsaker som att fixa med mobilen, bdb, städa (görs nog imorgon), beställa hem kläder och böcker (shopaholic) m.m. Wiiiiiiiiie! 😀

Förresten så har jag skrivit en lapp på alla dagar som jag inte har skrivit om nu i februari, och det är tyvärr en hel del.. 3-18:e samt 20-21:e.. uuuuuh, börjar snart grina, haha..

Nej, nu pallar jag inte mer. Är trött som en firre, ska nog sova nu. Pusshejs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *