Sexsiffriga belopp är mer hjälp

Anledningen till varför jag inte tar igen mitt bloggande idag är bland annat för att jag har ont i bihålorna, jag är trött, jag vill inte och att Daniel ska stanna här inatt igen. Inte bara för att jag vill, utan för att det inte går några bussar alls idag (eller imorgon) och man kommer varken in eller ut med bilarna hemma här på Skäret (eller någon annanstans här i UA typ). DET KALLAS SNÖSTORM!

Bilder sen. Mer info sen.

Har gjort ansiktsmask, fotbad, inpackning, rakning, nagelfixning (filat, smort och målat) och annat nice idag. Känns så helskönt, värsta spadagen. Ren och fräsch, mouhaha. Såklart så har jag duschat också, och smort in hela mig själv i nån härligt doftande bodybutter. Namnam.. 😉

Nu blir det Melodifestivalen och mys med Daniel. Hoppas ni alla har det lika gött som jag.. 😉 Hejdååå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *