A different kind of pain

Tjooola! Tänkte skrivit massa igår, men jag orkade inte. Och idag är jag med Daniel, så det blir väl kanske av imorgon istället. Höhööö.. jag ligger så sjukt efter. Pinsamt värre, typ.

Det har varit en seg dag idag. Gick upp sex (var dötrött eftersom att jag var i telefon med Isak i två timmar igår), duschade håret och pallrade mig in till skolan. Kom dit runt fem över åtta, myste med Daniel tills han skulle på lektion halv och sen satt jag på datorn ensam i klassrummet tills typ.. halv tio. Anledningen till att jag var ensam var att alla andra hade ind. val, men jag är klar med min kurs nu så jag hade sovmorgon till elva.. jag vet egentligen inte varför jag inte tog en senare buss in istället för att gå till skolan åtta..? Hursomhelst så gick jag till den lilla blåa soffan utanför syster vid tjugo i, och där somnade jag och vakande sen femtio minuter senare. Jag hade alltså, fatta, somnat i korridoren där folk går i femtio minuter (plus att jag hade mobilen liggandes bredvid mig samt min väska med pengar och allting precis på golvet under mig. Helt stört.
Syster väckte mig en gång och frågade hur det var med mig, och så sa hon att jag kunde få ligga i vilorummet istället, men jag sa att det var okej.. så somnade jag om.

Halv elva gick jag till klassrummet, och sen vid kvart i så kom Daniel. Då gick vi, plus Sara S, David, Moyle, Birk, Ly och massa fler till matsalen. Det var gröt, uh. Man äter inte gröt som lunch.. inte när man är hungrig. Äckligt, sött, skabb. Och man äter definitivt inte gröt efter jullovet. Det gör man bara inte..

Nu ska jag dra lite snabbt om vad som hände efter lunch: hade social sciences (jobbade med tidningen och jag var klar, så egentligen hade jag kunnat ha sovmorgon till elva femtiofem), sen matte (fick reda på resultaten från provet vi gjorde i tisdag, och jag fick bannemig VG! Man kunde faktiskt inte få MVG, så jag är nöjd. Speciellt med tanke på att jag inte hade gjort mer än tio tal i boken sen vi började med kapitlet efter jul, och att jag bara hade gjort lite matte dagen innan.. hihi wiie. Juste ja, efter det så började vi med att anteckna massa grejor inför nya kapitlet; geometri.) och sist men inte minst så hade vi psykologi (rep. inför provet som vi ska ha nästnästa fredag.

Fatta vad gött. DET ÄR LOV NU! Prisa allt.
Ska inte göra något alls typ. Inget jobb, knappt några läxor.. bara chilla och vara med massa vänner. Hur himla görskönt som helst!

Nej, nu ska jag kika läget på FishVille, och sen blir det bilder och min underbara älskling. Bye now!

One thought on “A different kind of pain”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *