Butterfly, fly away

Sitter ensam i klassrummet nu och väntar på att Malin ska komma tillbaka från toan där hon sminkar sig (hmm.. hon lär nog aldrig komma tillbaka, haha). Men klockan är i alla fall 10.04 i skrivande stund och alla andra slutar 10.30 så antagligen blir jag väl inte ensam så sjukt himla länge.
Btw så har jag varit i klassrummet sen kvart i tio och inte förän nu, tjugo minuter senare, så fick jag igång en bra dator. Har suttit och pillat med två stycken sen jag kom hit.. baaa, skolans datorer är ju bara sååååå bäst!?

Och en sak till: JAG HAR GJORT KLART MITT SLUTPROV I KINESISKA!! Omddd, det var ganska så svårt.. i alla fall hörövningen, och vissa meningar då. Men shit, det kommer nog gå. Alltså, jag är ju 100% på att jag kommer få G i kinesiska. Minst, hoppas jag. När jag pratade betyg med henne för några veckor sedan så sa hon att jag låg på VG/MVG. Så jag får väl hoppas på det bästa. Tror inte chansen är så stor att jag får MVG dock, för jag får nog inte det på provet jag gjorde nu sist.

Little girls depend on things like that.

Nu är det 8 minuter kvar till lunch, damer och herrar. Det är typ kyckling och curry idag, buuh. Men det är i all fall lunch, och jag är så hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Blir väl typ att peta i maten och köpa två clementiner sen, haha. Förresten så är det sista dagen idag att skriva klart våra reportage/artiklar, så det gäller för mig och Malin att jobba rumpan av oss sen. Vilket kan bli svårt, eftersom att Malleballe ska till optikern efter lunch, och sen är det matte och sist psykologi (då jag ska typ vara med en kvart, för jag ska till tandläkaren vid tio över ett). Hur ska vi hinna? Orka..

Åh, jag är så spänd över ikväll. Det kan nog bli riktigt himla roligt! 😀
Vet inte riktigt hur många som kommer, men de jag vet just nu är väl jag, Daniel, Maja P, Stephi, Von och Janina. Och så vet jag ju självklart att typ Linus är där, samt massa av hans kompisar, plus massa av Sofias kompisar. Och massa andra från de andra SPINTklasserna. Yaaaaay! Sofia messade mig nyss och berättade vad jag skulle få för mat (vi ska ju till Bella Mare först, vid typ sex, och sen blir det partaaaj). Det blir hursomhelst något glutenfritt pizzabröd med en sallad som förrätt, sen till varmrätt blir det timjanpotatis och vegetarisk sallad och till efterrätt blir det en fruktsallad. Låter faktiskt ganska himla nice! 🙂 De andra får typ nåra konstiga strutar med skina som förrätt, timjanpotatis m. oxfilé som varmrätt och cheesecake med vaniljgrädde till efterrätt.

Nu ska jag typ sluta, för ska hänga med Malleballe till matsalen innan hon ska dra till das optiker. Skriver kanske mer om alla andra dagarna senare idag, som sagt. Men jag lovar inget, så det får bli en överraskning. Bye noooow! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *