So your SDL sucks?

Jag har typ hur himla mycket som helst att berätta och skriva om, men jag hinner tyvärr inte med det nu. Har slutprov i kinesiska imorgon så ska upp nu och plugga rumpan av mig (som jag har gjort de senaste timmarna också, fast med ett litet avbrott nu). Blir nog till att sitta uppe rätt länge idag, tyvärr. Första lektionen imorgon är ju just kinesiska, vilket innebär att jag inte hinner träna på någon rast eller så innan.

Palla.

So close, but yet so far.

Imorgon blir det skola, tandläkaren, middag på Bella Mare och fest hos Sofia Abrahamsson! Asnice, mouhha. Kommer hem från tandläkaren vid halv tre kanske, och middagen är klockan sex, så jag hinner kanske blogga en skvätt innan det är dags att dra till das party. 🙂 Vi får väl se. Annars blir det väl bloggning på lördagen.

Nej, pusspuss. Sov så gott alla och önska mig lycka till på provet!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *