Big girl now

Life, time, love, live.

Det blev visst inget inlägg igår, nej. Men det talade jag ju om i god tid också, så det så.. Det var i alla fall en superdag igår; började med matte (Johan är back, asgött!), sen jobbade vi med tidningsarbetet hela dagen (redaktionen kom fram till att jag ska skriva en artikel om nätrevolutionen, samt ett reportage med Malin om medias bevakning m.m. på Kronprinsessans bröllop som kommer att ske i sommar..). Kom inte så långt på arbetena dock, men det fick la vara. En start på arbetet med Malin, men inte så långt som ett piss på mitt eget (vilket suger, för den är viktigast typ). Ska egentligen sitta med den nu, enligt min planering, men jag pallar inte. Får jobba järnet imorgon istället, antar jag.
Vart var jag? Jo, efter tidningsarbetet (dvs. runt tio över två) så var det dags för gympa (basket) där jag inte var med (förkyld + ont i magen/illamående, jaa det är/var sant!!). Satt i alla fall och kollade på tills de slutade och sen drog jag och Signe till stan för att kolla runt och efter det tog vi ettan klockan fyra till torp. Det var hur himla supermysigt som helst! Vi drog runt där tills typ tjugo i sju, då Signes buss kom (den skulle dock ha kommit tjugo över). Jag var iofs där tills.. donno, men jag kom hem runt halv åtta. Pappa och mamma var nämligen och shoppade lite grönsaker och tidningar, så jag gick till dem på Coop och sen åkte jag med dem tsm hem. 🙂

Fick iaf köpt en hel del! Julklappar och alla <3 dag presenter till Daniel (är inte klar än, dock), födelsedagspresent till mammsen och sen.. inget mer. Mammas presenter är dessutom inte heller klara, men så gott som. Känns väldigt gött faktiskt! Det finns två bästa saker: jag är nöjd med presenterna som jag ska ge bort och jag har inte snålat om man säger så, plus att jag faktiskt har över tusen spänn kvar att bränna på annat trevligt. 😉
Skulle gärna skrivit vad det blev för presenter, men det finns risk att mottagarna läser. I alla fall den ena, hehe. Eller inte, egentligen.. för muppen läser aldrig min blogg längre ändå. Äsch, whatever..
När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, pratade lite med Daniel i telefon (han hjälpte mig med eng. läxan, plus lite annat), åt lite mat, grejade på datorn och sen vet jag inte mer. Det blev väl mest det, och sen somnade jag gott i sängen vid tio (tyvärr.. jag försöker ju lägga mig senast halv tio, men det blev lite tight igår – och det lär bli det idag med..).

Idag hinner jag inte berätta om. Tar det imorgon, bye.

One thought on “Big girl now”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *