Let’s have a party

Ja då var jag här igen då va! 😉

I söndag så var det en riktig slappardag, om man säger så. Började med frulle som jag åt upp på 3,5h ungefär, och hade då sällskap av Corne. Sen blev jag superübersugen på att baka muffins, så jag slängde ihop en smet med hjälp av Corne och bakade sex stycken godingar. Det hela var mest på test, för jag hade aldrig gjort de muffinsarna förut – men de blev i alla fall helt sjukt goda!

Senare på dagen så blev det mest mys, prat och dylikt tsm med min kära familj. Satt knappt vid datorn eller tv:n överhuvudtaget! Ganska stört må jag säga, men så var det. Faktiskt väldigt skönt att bara slappa och ta dagen som det kommer, och att inte sitta sig fastnålad vid de fyrkantiga burkarna..

Idag så har jag gjort sådär mycket. Började dagen med int.rel. där jag tsm med Jenny höll på med vårat grupparbete om Rwanda. Därefter så var det typ samhäll med en gång (brukar dock inte vara så, vi gjorde schemaändring för veckan så att vi kan få kompledigt på fredag) där vi jobbade med tidningarna. Det är faktiskt rätt så kul, nu när vi väl har kommit in i det. Tidningen som jag jobbar på heter Ly’s Lies och mina medarbetare är Ly (såklart), Jenny, David, Richard, Malleballe, Sara S och Sara N (har jag glömt någon nu?). Jag ska, however, skriva om nätrevolutionen i min första ensamma artikel och i den andra så jobbar jag tsm med Malleballe och vi ska då skriva om prinsessbröllopet som kommer äga rum i år (kanske två till och med?).

Alltså, hela tidningen ska handla om massmedia. Artiklarna ska också göra det, därav valen av ämnen.. 🙂 Whatever.. efter samhällen så hade vi franska där vi tittade på film (dock såg vi inte klart den, så ska göra det nästa lektion.. alltså på onsdag). Sen hade vi iaf lunch i typ 1,5h som spenderades med Signe. <3

Sista lektionen var engelska, men där jobbade vi med tidningen med. Slutade kvart i tre och då rusade jag och Sara Norén till Hawaii för att vi hade soltider vid tre. Solade i en halvtimma och jaa, det börjar ta sig! Nu blir det några solningar till och sen piercing. Gööööött snyggt!
Efter Hawaii så tog jag trean upp till Daniel och han hade lagat mat till oss två, det var mumsigt. Quornbitar i vitlöksmarinad samt sallad (paprika), gott och nyttigt! Vi hann även med att mysa, prata, greja lite på datorn och mysa lite till. Vid kvart i sju tog jag trean till ICA där jag ställde mig i busskuren och väntade på nästa buss (822) som skulle ta mig hem. Pappa väntade vid busshållplatsen tillsammans med mamma och så körde de mig hem, wihhoo. Nu sen jag kom hem har jag vart med mamma och pappa, samt grejat lite här.

Klockan är nu 21.08 och jag ska göra mig ordning för kvällen. Idag blir det sängen tidigt som attan, var trött som en ko idag när jag vaknade..
Btw! Fick reda på betyget på debattartikeln som jag skrev förra veckan, and guess what? MVG, mouahha. Mamma, jag, pappa och Daniel blev mäkta stolta.. 😉 Nu gäller det att få MVG på resten detta året så kan jag ta med mig ett MVG eller starkt VG till trean (då vi får slutbetyg i svenska B).

Aja, natti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *