Youth of the nation

Hej igen, det var väl ett litet tag sedan sist. Förlåt för min kassa uppdatering mer än massa tråkiga smånotiser, som för övrigt bara är deprimerande att läsa.. men jag känner mig tyvärr inte så bra. Sometimes life sucks, sometimes I’ve never been happier. Allt bara krånglar, eller i alla fall det mesta. Och jag vet inte riktigt vem jag ska prata med.

Men skitsamma, vem läser min blogg för att läsa deppiga saker? Naah, inte så många skulle jag tro – så nu ska jag försöka skriva lite roligare saker. Typ som att jag inte ska jobba imorgon i alla fall eftersom att varken jag eller mamma orkar (ska ta det på onsdag efter skolan istället), så imorgon ska jag slappa men samtidigt ha fullt upp. Ska städa, plugga kinesiska, matte samt engelska (kanske något mer om jag kommer på), måla naglarna, tänka, träna, kanske baka och sist men inte minst – må så bra som jag kan må för stunden. Det ska bli ganska så himla skönt faktiskt.

Nåväl, nu tänkte jag ta och berätta om dagarna som jag fortfarande inte har hunnit med att ta upp här i bloggen.
Januari, 24: Det blev väl mestadels läxor, muffinsbak och mys med min underbara älskling denna trevliga söndag. Kommer inte ihåg så överdrivet mycket mer (detta är den otroliga nackdelen med att ligga efter så hårt i att skriva..). En sak som jag kommer ihåg är i alla fall att vi gjorde hembakad pizza, och det var rätt så nice. Älsklingen tog bussen hem sen vid sju, och det var piss..
Januari, 25: Gick till skolan där vi hade int. rel, franska och engelska. Antecknade, hade roligt och rättade uppgifter, plus hade läsförståelse i eng. Efter skolan så gick jag och Daniel till Espresso House och tog oss en mocha latte och älsklingen köpte sig en mudcake (uusch). Vi hade det underbart och jag var så lycklig. Satt där tills typ halv sex eller fem eller något och det var hur mysigt som helst – prat, god dryck, kyssar och kärlek på högsta nivå. Kan det bli bättre? Var tyvärr tvungen att avbryta den förtrollande stämningen med att åka hem och göra min svenska debattartikel (inte så jättekul, men det gick rätt bra till slut. Fick ihop 378 ord..). Tack vare min bästa mammas hjälp så ordnade sig allt! <3
Januari, 26: Började dagen med matte (hehe jag ligger så himla hårt efter där), sen samhäll, lunch och svenska. Svenskan var typ piss eftersom att vi skulle skriva klart våra debattartiklar osv. och jag hade skrivit min på Stoffes bärbara dator som har open office istället för microsoft word, så när jag hade skickat den till min mail och sen skulle öppna den i skolan så gick det såklart inte (skoldatorerna är så sugiga så jag kunde inte öppna mitt dokument bara för att det inte var rätt filtyp, och det går ju inte att ladda ner där heller så..). Jag sa det till läraren och hon bara dampa och sa att det var “mitt fel att jag inte tog lärdom av några elever som hade samma problem förra året”. NÅGRA ELEVER? Hur ska jag kunna veta det? FÖRRA ÅRET? Jaha?? Baah jag fick typ damp.. och började grina. Hon sa nämligen att jag antingen skulle skriva om min artikel på lektionen eller få streck (hur ska jag hinna skriva om min artikel på typ en halvtimma, samt få respons och göra den ännu bättre?). Så jag gick upp till min klassföreståndare och grät en skvätt där, så laddade hon ner open office och så fick jag skicka mitt arbete så att hon kunde skriva ut det så att jag kunde jobba (kan ju lägga till att det då var tio min kvar av lektionen och jag skulle hinna med att få respons, fixa till, korta ner med 68 ord och skriva rent!?). Äsklingen och Moyle gav mig respons och jag försökte skriva rent den så gott jag kunde. Ignorerade min svenskalärare HELA TIDEN för jag hade sånt DAMP på henne.. När lektionen snart var slut så kom hon iaf fram till mig och fråga hur det gick och om allt blev ordnat och så berättade jag var jag hade gjort och då blev hon skitglad (typ som att hon trodde att jag hitta på allt om att det inte gick att öppna för att jag inte hade gjort uppgiften eller nåt, men sen insåg att jag kämpade så hårt för den..) så hon kramade mig och tryckte sin kind mot min, haha. Jag var såklart lite mupp, men var glad att hon blev glad igen. Sen sa jag dock till henne att det inte fanns en chans att jag skulle hinna skriva klart den på tre minuter, och i den stunden så sa hon till klassen att vi hade tills klockan fem på oss samma dag att fixa klart allt = GLAD ALIX!! Så den blev fixad och klar i tid, tackolov. Hoppas för bövelen att jag får ett bra betyg på den nu också.. Haha btw så känns det som att denna dagen blev väldigt väl beskriven, men.. det var så mkt känslor, haha. Hursomhelst så hade vi historia sen där vi typ antecknade och sist men inte minst så var det gympa (där jag ändå inte var med – det var friidrott med typ tre andra klasser, plus att jag var förkyld [det är faktiskt sant – är det fortfarande]). Efter skolan så var jag med Daniel en liten stund, vi typ myste tills bussen kom och sen så blev det la inte så mkt mer med det. Kom hem och chillade, fastän jag hade massa läxor..
Januari, 27: Först och främst så vill jag berätta att denna dagen var min och Daniels 2 år och 9 månaders dag. <3 Love him so much, donno what to do, tihi. <3 Well.. började med engelska där vi rättade stenciler (jag och Daniel satt tjugo minuter innan och gjorde uppgifterna, hehe). Jo juste, en sak till! Denna dagen sög lite för att mitt ena öga cpa så mkt så att jag var tvungen att ha glasögon till skolan.. Nåväl, fick tillbaka läsförståelsetestet (yaay, 7/7). Sen var det låång lunch och sist franska där vi gick igenom läxan om Haiti och lite annat smått och gott. Spinttiden var injobbad sedan måndagen + håltimman innan franskan så jag och Daniel gick hem vid halv två. Fast först gick vi till Willy’s och köpte lite småsaker (banan, choklad, vitlöksbaguette m.m.). Sen bar det av till baby där jag faktiskt skulle få sova över eftersom att vi hade en bra anledning (plugga social sciences). Det var mysigt, hihi. Vi pluggade dock inte så mycket.. eller jo, men inte så mycket social sciences. Jag pluggade massa kinesiska för jag skulle ha prov dagen efter (Daniel satt för tusan och titta på Robinson medan jag pluggade!!). Sen gick jag upp och kollade med, och sen somnade vi bums vid kvart i tio.
Januari, 28: Gick upp vid sex för att duscha och fixa mig innan alla andra skulle upp (ville ju inte störa deras vanliga schema om man säger så). Väckte Daniel vid sju och sen så åt vi frulle, fixade oss och gick till skolan (kom dock typ tio minuter försent) där det skulle vara historia. Vi hade små uppgifter och sen pratade vi bara. Efter det datakunskap där vi gjorde filmer och sånt.. lunch, samhäll (rep. på social sciences) och sist kinesiska där vi skrev en egen presentation som skulle vara klar efter fredagens lektion (uppsatsen skulle vara på 150 tecken). Blev inget test för min del för Tina sa att jag kunde göra det på fredagen istället. Mötte Daniel efter lektionen vid skåpen och sen så typ träffades vi tills jag tog min kvart över fyra buss (kommer ej ihåg, men tror det iaf.. och btw så var Malleballe också med, tihi. <3 Och vi tre träffade Lotta och vi prata en stund och tillslut kom vi fram till att Malin hade flyttat in i Marielles gamla lägenhet, hahahha, udda.). Kom hem, pluggade och.. pluggade. Kollade på robinson också, såklart. Somnade sen..
Januari, 29: Yay, igår med andra ord! Började dagen med kinesiska där vi gjorde klart presentationerna (min är inte renskriven dock, så ska lämna den på torsdag) och sen så gjorde jag mitt test (det gick inte så bra, gick typ G, men inte mer.. men det tar jag förhoppningsvis igen på slutprovet). Sen lång lunch (gick iväg snabbt med Daniel och pluggade i typ 50 minuter. Eller det var iaf tänkt så men vi pratade en hel del med Malin också.. XD Nåväl.. sen var det matte (sista lektionen med Leffe) och sen psykologi (rätt kul, mest genomgång). Sist hade vi social sciences, där vi hade prov – läääskigt, men det gick nog rätt bra (dampade bara på Robber’s Cave..). Efter skolan gick jag, Daniel, Signe, Malin, David, Sara S, Maja, Jenny och Perni till Pingvin (innan det hann jag och Daniel springa tillbaka till skolan igen efter att ha gått en bra bit därifrån eftersom att jag inte kunde hitta min mobil.. slutade med att jag hittade den i klassrummet där som tur var Jan-Anders satt och rättade prov..). Hursomhelst, på Pingvin så skulle vi äta lite gott och prata för att sen gå till Willy’s och handla annat gott (jag och baby var dock inne på Willy’s innan det för jag skulle ha en banan på Pingvin..). Jag fick deppanfall och grinade loss på toan på Pingvin tsm med underbara Signe (som inte grät, men som tröstade mig och bara var helt totalt bäst). <3<3<3 Tack för att du finns baby. Efter alltihopa så drog vi alla upp till Malleballes nya lägenhet för typ inflyttningsmys, mihi. Det var SÅ HIMLA ÜBERMYSIGT!!!! Fick sånt sug att flytta asså..!! Menmen, det får la vänta lite. Baah. Vi sjöng singstar hela kvällen, tills elva då jag och älsklingen blev hämtade (!?) av Daniels mamma. Moyle kom btw också till Malin, fast lite senare än oss andra. David smacka mig på rumpan, whuuut. Men så var det, haha. Man blev lite ställd, höö. Kom hem till baby iaf och vi somnade med en gång typ.
Januari, 30: Vaknade med min älskling vid min sida – kan det bli bättre? Hade dock SÅ ont i ryggen för Daniels säng är alldeles för liten.. det var pissejobbigt. Vi myste och hade det iaf kul (tihi, kö hmnx räxuäum fxe). Sen fixade jag på bebis rum medan han duschade och sen så gick vi för att äta frulle. Resten av dagen blev massa mys, prat, kyssar, data, matlagning, (axu rdnxuämuw fxe, acrhmhm..!) och massa annat. Loooove it! <3 Blev iaf hämtad halv fyra av pappsen och sen bar det av hem där jag småstädade lite, lagade mat, tittade på gamla bilder, myste framför tv:n (robinsonfinal) med familjen, tele med babi, snackade med bröder och nu pillar jag på datorn. 🙂 Har haft en ganska så nice dag faktiskt! 🙂 Och har smålust att skriva massa annat nu, men klockan är för tusan fem minuter över ett så jag vet inte om det är en sån himla bra idé om man säger så..

För övrigt så försöker jag få över massa saker till min externa hdd så att det blir lite mer plats på den vanliga burken, om man säger så. Det ser faktiskt rätt ljust ut, mitt skrivbord är typ tomt nu jämfört med hur det såg ut innan – och det bästa är att min externa hdd faktiskt får plats med saker på den eftersom att jag har lagt över alla filmer från A-H till burken. Men det känns sådär, för det segar ner datorn plus att jag kanske måste ladda ner de igen sen när datorn kraschar (vilket den kan göra närsomhelst). Men ska försöka få över alla filmer till typ någon av datorerna där uppe eller något, så att jag kan slippa ha de på varken burken eller den externa hdd:n. Det hade varit riktigt nice, bortsett från att jag måste lägga över filmen jag vill se för stunden på den externa eftersom att det kanske inte är så mysigt att se på film uppe i datarummet.. Men det löser sig nog! Allt löser sig, problem är ju faktiskt till för att lösas. Eller..?

MEN! Nu ska jag för tusan sova, så bye for now. Hörs imorgon, kanske! 🙂
Gött att bli av med min eftersläntning av uppdaterande, btw. Känns rent och fräsch, haha. Aja, heeejdå!
OCH FÖR SJUTTON, sorry för mitt ÜBERLÅNGA inlägg.. xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *