Off with their heads

Såja, nu var man tillbaka igen. Ska bara skriva en liten snabbis ändå, för jag har läxor att göra. På listan finns kinesiska (inför provet på torsdag), social sciences (inför provet på fredag), franska (haitiartiklen tills imorgon) och engelska (stencilerna tills imorgon). Det är väl mestadels det, liksom. Men det är inte så lite inte!

Btw så var det lönedag igår! Muhaha, pengarna bara rullar in! Skulle dock ge bort en del (host, EN DEL??) till Stoffe och Daniel, men det bästa är ändå att jag kunde ge tillbaka så sjukt mycket och ändå ha kvar typ 1000 spänn, plus att jag inte ens har fått mitt studiebidrag än! Gaaanska så nice om man säger så.

Nää, nu ska jag ta och berätta om dagarna från och med den 20:e januari.
Januari, 20: Hade engelska, franska och spinttid som jag och Daniel jobbade in på håltimman så att vi slutade halv två. Tog trean snabbt upp till baby för att hämta hans pengar och sedan tillbaka till stan för att ta ettan till torp. Vi kom dit typ tre och jag var där lagom till sju eller något, hehe. Daniel tog dock halv sju bussen hem (jag åkte med mami och papi som var där och handla mat). Vi hade det iaf supertrevligt, jag och min älskling, och det blev shopping för typ 800 spänn! Köpte en hel himla del som ni ska få ta del av i ett senare inlägg/möjligtvis bdb, då jag ska lägga upp bilder på det inköpta. 🙂 När jag kom hem så gjorde jag typ nada, lite småläxor och sen data och sova.
Januari, 21: Historia, datakunskap, samhäll och kinesiska. Pratade Malta, målade gubbar i paint med Malleballe och Stephihöna samt kolla bloggar. Blev ingen kinesiska tyvärr (eller alltså, jag mår dåligt över att skolka den) eftersom att min bästaste bästa Malin behövde mig, och såklart är hon så himla mycket bättre än en himla kinesiskalektion, så vi satte oss högst upp i skolan och pratade i typ två timmar. Det var bäst. <3 Love you, hun. Iaf, efter skolan så var jag hemma och tråkade, baby min skulle till torp igen för att shoppa med sin mor (då han även köpte den nya muffinsboken till mig, yaaay!), så jag fick hursomhelst vara ensam och böla.
Januari, 22: Skippade provet i kinesiskan på grund av alla omständigheter, så ska få göra det på torsdag den 28:e istället. Fick sluta 35 minuter tidigare från China-lektionen trots att hon alltid brukar hålla oss kvar fastän det bara är tre minuter kvar, ganska coolt. Jag och Malin nördade fb och fichville och sen hade vi lunch i typ 2h. Matte (ligger efter som tusan) och sen psykologi (i like!). Hade kompledigt i social sciences så gick ner till Cactuz med älsklingen min och fikade lite smått och gott. 🙂 Mums var det! Sedan gick vi till Råshuset för att hälsa på tjejerna i a-klassen och efter det pallrade jag och Daniel oss till Jonas och Madde för att hälsa på och leka. Det blev wii, chokladbollar, bus och snack. Mysigt värre! Tog halv sex bussen hem och blev hämtad av papi vid busshållplatsen. Väl hemma så blev det grönsaker och fredagsmys vid tv:n. Godis och Let’s Dance, mmm.
Januari, 23: Gick upp rätt tidigt (hela familjen hade dock försovit sig) för att sedan åka till farmor och farfars lägenhet med mamma och pappa för att städa och packa ihop alla saker som skulle köras till ett förråd. Där var även Lotta, Dennis, Jonas, Mia och Mårten. Det var rätt sorgligt, men det kändes bra att jag hjälpte till. :)<3 Vid två kom Daniel och hjälpte till han med, och sen gick vi till Kvantum tsm för att kpa godis, banan, chips, ramlösa och tidningarna. Mummsigt! Kom hem, åt burgare med pommes och satt vid tv:n. Älsklingen var med hela tiden, hihi. Blev Robinson btw. Somnade med smink och kläder på för jag var så trött och hade så ont i magen. Vaknade vid halv tre och tvättade bort sminket, tog ut linserna och bytte om. Gött att sova sen igen.. 🙂

Idag, igår och i förrgår berättar jag om imorgon eller något. Bye for now!

One thought on “Off with their heads”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *