I feel like, mm..

Back to business!

Januari, 16: Åkte upp till mormor tsm med mamma, Stoffe, pappa, Patrik, Hampus, Bella, Åsa, Bea, Björn, Jonas, Madde, Iza, Olivia och Tilde. Ganska så trevligt om man säger så. Vi pratade, lekte, åt pannkakor, åkte pulka, gosade med hundarna och massa mer. Vid sju kom min älskling med bussen hem till mig och sen så var det väl lördagsmys så gott som, liksom.
Januari, 17: Myste rätt länge och sen gick vi upp och åt frulle. Gjorde oss i ordning och bara slappade hela dagen, kommer faktiskt inte ihåg så jättemycket. Jag hade tänkt att städa lite medan Daniel duschade men det gick inte så bra, utan fastnade vid datorn. Daniel sov iaf över hos mig denna dagen också, och det var bäst. <3
Januari, 18: Åkte till skolan och fick på vägen dit reda på att farmor var väldigt illa däran, hon låg på sjukhuset och man kan väl säga att tiden snart var inne.. Mådde dåligt hela tiden för jag väntade på att pappa skulle ringa och säga att det var över (fick inte följa med till sjukhuset eftersom att de tyckte att jag skulle ha ett bra minne av farmor istället för de sista hemska), och det var piss. Grinade som ett barn inför båda klasskamrater och lärare, usch och fy. 🙁 Ringde mamma för att jag inte pallade att vara i skolan mer, och sen gick jag och Daniel hem till han för att ta det lugnt och försöka tänka på annat/må dåligt tsm (Daniel ringde sin mamma som faktiskt anmälde honom som ledig, för min skull). Köpte tröstchoklad i mängder på Willy’s och väl hemma hos Daniel så lagade han mat (mums) och så åt vi choklad och tittade på tv. Grät, somnade, grät och grät. Men det var skönt att jag fick vara med Daniel iaf, annars hade jag inte klarat det. Att vara ensam hade varit HEMSKT! Vid fem ringde mamma och sa att farmor var död (hon dog dock vid tre) och då bröt jag ihop totalt (RIP <3). Tog trean till stan med älsklingen för att bli hämtad av mami och papi där och väl på stan så träffade jag även Charlie, som inte heller var så pepp. Mamma och jag släppte av pappa hos farfar och sen åkte vi hem och var ledsna.. Stoffe var hemma han med, och han var också jätteledsen. Tände ljus och tog fram ett kort på farmor och farfar, som en minnesstund. Sen kom pappa hem och vi försökte få i oss lite mat, vilket var väldigt jobbigt. Mådde piss hela kvällen och somnade väldigt sent.. Drömde mardrömmar på detta också, kan jag tala om!
Januari, 19: Pallade inte att gå till skolan, så mamma sjukanmälde mig. Skönt som tusan, för då kunde jag sörja och samtidigt försöka tänka på annat och bara ta det i min takt. Blev mycket tvtittande, data och vilning. Daniel kom med kvart över fyra bussen för att ta hand om mig, och lagom till det hade jag lagat mat åt oss två. Vi pussades, myste, pratade, grät och massa mer. Men det var bäst ändå. Fick färgat håret och målat naglarna, lite för att fräscha upp mig och tänka på annat – vilket var en bra idé. Satt med pappa och pratade när Daniel var nere i källaren och det var också bäst. <3 Älsklingen fick sova här för sin mamma och det var skönt, så vi somnade tillsammans, mysigt.

Nu har ni fått ta del av vissa dagar som jag har missat att berätta om i alla fall, och om ni har tur så kommer resten imorgon, tihi. Ska i alla fall dra nu, pusshejs!

One thought on “I feel like, mm..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *