Pretty boy

So here I go and there you went.

Uhuuu, har suttit och laddat upp en massa bilder, haha. Och det är inte över än.. fast det är över för ikväll i alla fall, så blir folket nöjda. 🙂
För övrigt så sitter jag just nu och försöker pilla ihop alla kollage över 2009, men det går väl sådär. Jag har fått ihop till och med juli typ, men det är ju liksom nästan ett halvår till av bilder.. haha. Fast det går rätt fort, och dessutom är det roligt! Har ju hela kvällen på mig också, nästan. Ska iofs upp imorgon vid typ nio, för vi ska åka till mormor så att vi är där runt tolv. Det blir nämligen en liten träff där, tsm med morbror Jonas m. familj, morbror Patrik m. familj (förutom Camilla) och moster Åsa m. familj. Vi ska åka pulka, längdskidor, äta pannkakor, leka i snön och ha det mys, mouhaha. 😀

Ska skriva lite kort om de senaste dagarna också, hade jag tänkt mig:
Januari, 10: Allvarligt talat så kommer jag inte ihåg ett dugg, så jag antar att jag inte gjorde något speciellt. Tog de säkert mest lugnt, och bara chillade. 🙂
Januari, 11: Första måndagen i skolan efter lovet, ganska nice. Hade int. rel, franska och engelska. Fick träffa nya läraren i franska och det var rätt coolt, nejmen hon verkar faktiskt bra. 🙂 Efter skolan så gick jag och älsklingen en pyttesväng på stan och sedan tog vi trean hem till han där vi myste och hade det bäst. Åkte hem med bussen sen vid sju och när jag väl var hemma så blev det datorn (extern hdd-rensning) och sova. Bombade Johannes FB med massa kommentarer tsm med några killar, haha.. det blev typ 77 kommentarer allt som allt. xD NICE!
Januari, 12: Skola igen, såklart. Matte (allmän räkning), samhäll (snackade och tittade på film), lunch, svenska (?), historia (frågelek och så fick vi se hemtentorna vi gjorde innan lovet [yaaay MVG!! :D]) och gympa (dans med två andra klasser, hur himla kul som helst!). Efter skolan så gick jag och Signe till Cactuz för att planera och prata, väldigt mysigt. 🙂 Jag köpte mig en liten tallrik med gurka och tomat på samt en vitamindrink m. apelsin/banan/hallon-smak (UNDERBART<33). Tog senare bussen hem, chillade och pratade med Vix och Daniel i telefon. :)<3 Inte samtidigt, dock. Somna sen..
Januari, 13: Engelska (baajs) och sen slutade jag egentligen, för jag mådde dåligt så jag fick slippa franskan och spinttiden för mami. Men jag skulle hem till Daniel sen så jag väntade på han, plus att mattanterna redan hade gjort min mat så var tvungen att stanna till minst tjugo i elva för att äta.. Det muppigaste var att jag och Daniel kom hem till han runt två, och egentligen slutade vi båda två (Daniel den muppen skolkade) 9.40 plus maten, alltså 10.40.. men vi kom som sagt hem två eftersom att Daniel spelade spel med Richard på skoldatorn och jag snackade med Signe och Malleballe i kafeterian i hundra år, mouhaa. Det osar fest.. 😉
Bubben och jag gick iaf små ärenden denna dagen med, och sen blev det hem till han där vi myste och hade det BÄST. <3 Åkte med mamma, pappa och Corne hem sen vid fem, rätt okej. Fika, familjemys, sova..
Januari, 14: Igår.. började dagen med historia (antecknade) och sedan rulladed det på med datakunskap/klassråd, lunch, samhäll/social sciences (film m.m.) och kinesiska (uuh, kapitel 6). Var såå nära på att gå hem efter kinesiskan men jag skulle mysa med min baby efteråt, så jag palla inte. Plus att jag ändå hade fått vänta hur himla länge som helst, typ en timma eller nåt. Så det var lika bra att härda ut.. gick till kafeterian med Malleballe och spanade in clementinerna.. köpte två stycken fem minuter senare. 😉 Måste bara säga att de var så SJUKT underbart goda!! 😀 Gick iaf med Daniel och David till bussen sen efter skolan och så gick jag äntligen det himla ärendet på tidpunkten och fick reda på det jag ville, mOuahah. Älsklingen följde med mig hem sen och vi hade det bäst, det var helt über. <3 Lagade mat, tittade på tv, pussades och myste en massa. <3 På bussen hem så träffade vi förresten Marcus, helnice. 😉 Daniel åkte, however, hem klockan åtta och efter det så blev det chillbill.. mådde piss så satt uppe med familjen och tittade på tv. Sen sängen och då kom mamma så pratade vi massa, <3. Sova sen..

Idag så har jag inte gjort mycket alls, mått dåligt så slapp skolan. Mest tvtittande, datorn och latat mig. Lagat quorn m. cashewnötter och gurka/paprika samt stekt pannkakisar till imorgon. 🙂 Pratat med mamma, haft familjemys och fått ett litet snack med Daniel i telefon och dessutom skrivit över massa teletider från den röda mobilen till boken.. ^^ Jaja.. nu ska jag inte tjata mer, orkar faktiskt inte.. 😛 Bye for now. 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=OuKf4RUPCNE
– MOUHHA, asnice! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *