Double nature Copy

Tjenixen! Wiie nu var visst klockan exakt 07.00, vilket betyder att jag ska upp och käka frulle. Meen, först ska jag skriva klart denna meningen, haha, och sen ska jag packa min väska lite fort. Skolgrejerna ska ju såklart med. 🙂

Idag tror jag att vi får reda på resultaten i historia-hemtentan (hoppas det iaf!?) och så ska jag fråga matteläraren om mitt resultat på provet som vi gjorde innan lovet (alla andra har tydligen fått reda på sina, men inte jag nej..). Och.. blaaa..

Annars händer det la inget speciellt idag tror jag väl. Ska till Willy’s och göra små ärenden och sen gå till tidpunkten och få ur lite vett ur dem. Hoppas att det går bra, mupp.

Ska nog ta och gå nu. Vill bara säga en sak till: Me love my babyboii. <3
Och att jag ska ta och blogga mer sen när jag kommer hem. Plus att jag ska göra läxor och prata med Vix i tele. Och kanske Daniel, tihi?

Nåväl, pusshejs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *