Make love, not war

Sitter i skolan nu och har det sådär kul.. eller okej, det har vart jätteroligt iaf. 🙂 Haft int.rel, b-språk och lunch änsålänge.. det första var kanske inte superkul, men det gick. Det andra däremot var roligare! Franska börjar bli mer om mer intressant! Vi har fått ny lärare nu också, och det bästa är att hon är inte alls dålig – utan mer tvärtom. Klart det är tråkigt att vår förra lärare har slutat, men Bitte (den nya) är helt okej. Hittills iaf.. vi har ju bara haft henne en gång men.. 😛

Om typ 17 minuter så är det engelska och sen efter det så slutar vi för dagen. Nice som bara den.. ska till city sen med Daniel och köpa hårfärg och lite mer. Sen ska vi ta trean hem till han eftersom att han typ inte kan gå själv, tihi. Vi ska iaf mysa och ha det roligt, kanske till och med baka chokladbollar! 😀

Igår gjorde jag för övrigt typ ingenting. Satt hemma och bara dega, vilket också behövdes väldigt mycket eftersom att mitt lov har varit überstressigt.. Blev mest tv, data, tidning, telefon och familjemys. Trevligt som en plätt! La upp massa bilder på bdb igår också.. och i förrgår. MOUHAHA! Det behövs verkligen. Och det värsta/bästa är att jag har loooads med bilder kvar att lägga upp, hehe. Vet inte om det kommer att ske idag, dock. Ska ju vara hemma hos Daniel och där lär jag stanna tills min sjubuss går och då kommer jag ju hem kanske halv åtta. Fast iofs har vi typ inte några läxor alls nu, så det kan allt hända att jag lägger upp iaf.

Nu ska jag dra.. 🙂 Pusshejs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *