Heaven’s on fire

Tjenixen! Då var man back i huset på Skäret, det känns som att det var evigheter sen sist! Det var det nog typ också.. men det ska jag inte berätta om nu, utan nu ska jag se till att ta igen all efterslänt som jag har samlat ihop mig under de senaste 18 dagarna.. sist jag skrev var ju som sagt den 23:e december.. nej, nu ska jag försöka ta det rätt kort, typ små notiser om varje dag:

December, 23: Jobbade från åtta till tre, ganska segt.. fast bättre än dagen innan då jag jobbade ända tills fem. Hursomhelst så höll jag på med att pilla med dedär himla pärmarna och plastfickorna så jag trodde jag skulle svimma (inget att rekommendera egentligen, men så gött med pengar iofs..). Efter jobbet så träffade jag bästaste Hanna på kampen för att sedan gå och fika! Vi gick till Lejas där jag tog mig en mochalatte och Hanna tog typ nån kaka. Sen hem och vila upp mig.. hann även prata med Signe i telefon i typ 3 timmar och 20 minuter! Sen somnade jag gott..
December, 24: Självaste julafton. Gick tyvärr upp ganska tidigt för att pappa och Stoffe skulle vara hos farmor vid tio och jag och mamma skulle till gammelmormor Karin lite senare. Fick paket i strumpan (berättar alla min julklappar sen) och åt frulle, och sen bar det av till Stenungsund för min och mammas del då.. Hemma hos gammelmormor (som för övrigt också fyller år på julafton) var också mormor och Freddie, fast Freddie gick typ med en gång när vi kom. Vi fyra satt iaf och hade det mys, åt lite pepparkakor och pratade. Efter ett tag (runt två) så kom morfar, pappa och Stoffe för att hämta oss och samtidigt säga hej till mormor och gammelmormor. Vi kom iaf hem lagom till Kalle Anka och det tittade vi på samtidigt som det lagades mat. Sedan åt vi maten och runt sex-sju så hade vi paketöppning, mouhaha supernice! Är så glad över mina julklappar, tihi. På kvällen blev det väl lite telefon med min älskling och annat trevligt med familjen. 🙂
December, 25: Åååh så gött, fick sova ut denna dagen – helt underbart! Fixade mig och hade det trevligt, och på dagen kom min älskling hem till mig och vi hade det bäst. <3 Kommer inte ihåg så värst mycket faktiskt, det var nog mest slappa som gällde om man säger så.. Daniel min sov iaf hemma hos mig.
December, 26: Älsklingen åkte hem runt tre typ, och det var mupp, men vi hade det i alla fall mysigt så länge det varade. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde men.. jo förresten, lite kommer jag allt ihåg! 🙂 Bakade muffins (eller så var det dagen efter, men är mest säker på att det var denna dagen) och tog massa kort på Daniel och Stoffe som åkte snowboard..
December, 27: Daniel kom hit på morgonen vid nio och väckte mig, haha. Vid lunchtid så kom även Jonas, Iza, Tilde och morfar hit och det var nice. Vi fikade, myste och åkte pulka, tihi. Hade minijul med familjen och Daniel, massa mys. Blev typ lika mycket paket som på julafton (berättar om paketen senare, som sagt)! 😀 På kvällen åkte Daniel hem igen, men strax därefter så kom Hanna hem till mig istället för hon skulle sova över. 🙂 Vi pratade väl mest.. kommer inte på så mycket mer nämligen..
December, 28: Denna dagen var lite mer händelserik! Gick vinterpromenad, delade ut klappar, städade och rensade, myste vid brasan och hade det allmänt kul med min kära Hanna! <3 På kvällen vid typ åtta så åkte hon hem, och då vet jag inte vad jag gjorde, slappade väl mest. Hann med att åka till tandläkaren på morgonen också, det var sådär.. men de fixade till min söndriga tand! Oh yes! När jag kom hem så var Hanna vaken, men vi båda la oss i sängen och somnade typ om två gånger, haha..
December, 29: Jobbade hela dagen på JetPrint, uschpusch, men.. MONEYMONEY!! Var stressad som en gnu dock, massa planering på nyårsfesten och blabla, så mamma tappade upp ett bubbelbad och tände massa ljus och så tog vi oss ett mysigt bad. 🙂 <3
December, 30: Jobbade hela denna dagen också.. Planerade massa inför nyår och slappade senare på kvällen, det väl det mesta. 🙂 Åkte till torp och handlade inför nyår också, har jag för mig… :p
December, 31: FULL FREAKIN’ RULLE HELA DAGEN!! Började tidigt med att älsklingen kom hit typ vid halv nio eller något och sedan så myste vi och hade det bra. Jag färgade hans hår också, tihi. Vid två kom Malin, Sara och Marcus och sedan var allt igång! Maten och efterrätten fixades och det var kinda ganska rörigt (fläskfilée, champinjonsås, potatis i ugn, chokladmousse, quorn och massa mer..) men ändå väldigt, väldigt kul! Vi pyntade till det en del också, och jag snabbstädade mitt rum. Vid typ sex så kom middagsgästerna och de kollade runt lite i huset och sen blev det middag och efterrätt då, såklart. Snabbt skulle det plockas bort disk och stoppa i diskmaskinen och så skulle matredskapen diskas och blabla, men det gick allt bra. Vid typ kvart över sju-halvåtta så kom resten av gänget typ, och då blev det VERKLIGEN full rulle! Festen kom ganska mkt igång med en gång typ.. musik tillslut, snacks och mingel, nicenice! Vid kvart över elva skulle bussen till stan gå, så det gällde att få ut alla lagom till tjugo i elva, annars skulle det aldrig hinnas! Det gick iaf ganska bra, och när alla var ute tog jag en runda och samlade upp alla burkar, flaskor och glas för att få ordning på alltihopa. Mitt i all skit så spydde Linus på toan där nere så Marcus och Daniel fick fixa till det och jag gjorde en sista koll där senare då jag typiskt nog tappade en parfymflaska ut över hela golvet.. det luktade väl ändå bättre än spy, men iaf.. snabbt med disken i diskmaskinen iaf och sen så sattes den på så var iaf det klart. Lämnade en gigantisk påse med burkar och flaskor i köket till mamma och pappa, haha..

Nej, jag orkar inte skriva en hel “notis” som är såhär lång utan att gör ett stycke till, ahha.. hursomhelst så tog vi bussen till stan, men innan det måste jag berätta att det däckade en killa från ett annat sällskap vid korsningen i typ 15 minus eller vad det nu var så jag fick ge han en filt så han inte skulle fyrsa ihjäl. Hans kompisar tog hand om han (han var medvetslös) och tillslut så kom ambulansen och jag fick då tillbaka min filt. 🙂 Tog iaf bussen och den blev superduper full med folk och sen när vi kom till Hova blev det inte mindre folk precis, då Johanna & Daniel hade fest där med, HAHA. xD

Kom iaf in till stan där det var kallt som tusan, träffade massa folk.. bland annat Jonas, Madde, Emelie, Niklas och balblabla.. 🙂 Stod på torget med resten av Uddevalla tills tolvslaget och sen försökte man ringa alla för att vi skulle ta bussen kvart över tolv hem till Daniel men såklart så var typ nätet nere för alla abonnemang eftersom att alla ville ringa samtidigt.. var jättejobbigt, men tillslut fick jag tag på en del och de följde med mig till Daniel och Daniel själv fick stanna kvar i stan tills kvart i ett bussen eftersom att han skulle vänta på de andra.. 😛 Väl hemma hos Daniel blev det la party igen, men då var alla så svinkalla och trötta så det var rätt lugnt. 😛

Vid typ två eller inte vet jag, så var alla som skulle vara borta borta och kvar var jag, Daniel, Sara S, David, Signe, Malin, Robin, Stephi och Von (missat nån nu?).. vi sov över (jag somnade såklart först.. haha). Snipp snapp snut så var 2009 slut.

NYTT ÅR!!

Januari, 1: Vaknade runt tio, sen blev det frukost med resten av gänget och efter ett tag så kom pappa och hämtade mig för jag skulle hem och fixa mig och fika. Väl hemma så hann jag bara fika för att pappa skulle tydligen iväg nästan med en gång igen för att hämta Stoffe och han orkade inte köra två gånger (alltså jag skulle tillbaka till Daniel igen sen). Så jag fick ta den rutten och hem till Daniel igen utan att ha fixat mig, fick göra det snabbt hos han istället.. När alla hade stuckit så skulle jag och Daniel till Bohusgården för att hämta busskort från Niklas som han hade lånat och sen vidare till ICA för att handla, och Daniels päron ville inte köra så vi fick ta på oss massa kläder och GÅ i en och en halv timma i omänskligt kallt väder.. ICA var nämligen inte öppet, så fick gå till Willy’s istället som tydligen inte heller ville vara öppet. Jag och bebis höll på att dö så vi gick till Pingvin och åt, massa massa massa gott! Stannade där tills runt halv sju, då Daniels pappa hämtade oss för att sedan åka till stationen där Otto väntade. 🙂 Runt nio så gick jag, Daniel och Otto på Avatar, supernice (fick dock gå hela vägen dit..) och sen kom vi hem och somna typ.. haha.
Januari, 2: Gick upp ganska tidigt, blev hämtad av pappa och sen åkte vi hem för att hämta mamma och Stoffe. Vi pallrade oss sedan till GBG där mamma och jag blev fotade i The Studio medan pappa och Stoffe gick runt och handlade. Fototagningen tog slut runt sex och då gick familjen till en restaurang för att äta gott, det blev sallad och pommes för min del. 🙂 Vi hade det riktigt mysigt, min familj och jag. :)<3 Blev körd hem till Daniel och Otto på kvällen. Daniel hade värsta ont i magen och jag blev direkt misstänksam eftersom att han hade haft ont sen morgonen och han kunde inte gå eller skratta utan att det gjorde ont. Smärtan hade dessutom flyttat sig från över naveln till nere i högra hörnet på magen, vilket tydde på blindtarmsinflammation (JAG KOM PÅ DET!! :D), så jag ringde till sjukvårdsupplysningen och de sa att vi borde åka till akuten, så vi ringde Daniels päron och så åkte jag med dem och Daniel till akuten för att kolla läget (Otto stannade hemma). Vi satt på akuten från elva till halv ett och sen fick vi åka hem, Daniel fick ta massa prover och sånt. Somnade gott..
Januari, 3: Blev tillsagda av läkaren att vara tillbaka på akuten innan åtta på morgonen så vi åkte dit vid halv åtta (jag, Daniel och Daniels mamma) och där var vi tills typ tio och sen så fick Daniel åka till NÄL. Var där tills typ halv ett på dagen (det var då han skulle opereras, han fick alltså diagnosen blindtarmsinflammation, vilket också betydde att jag hade RÄTT!! Är så STOLT! :D). Väl hemma hos älsklingen utan älsklingen så var jag med Otto och vi gick en promenix, åt mat och hade det trevligt. 🙂 Klockan typ.. fem kanske, så var vi tillbaka på NÄL för då hade älsklingen min vaknat igen så vi hälsade på och stannade där tills halv sju. 🙂 Kom sedan hem till Daniel (utan Daniel såklart) och så var jag och Otto med varandra. 🙂 Somnade sen.. Pappa åkte btw in till akuten denna dagen också, piss på det!! Blödde massa näsblod igen!! 🙁 <33
Januari, 4: Var med Otto tills typ kvart i tolv, då Daniel kom hem igen. Men tyvärr så skulle jag åka vid tolv för jag skulle jobba.. 🙁 Kom tillbaka lagom till fem iaf. Då pussade jag en massa på min älskling och vi hade det massa mys. Blev dock hämtad igen sen vid halv sju.. 🙁 Väl hemma vilade jag.
Januari, 5: Kommer inte ihåg ett dugg? Jo, jag var hemma och så och sedan vid typ halv tre så åkte familjen till torp för vi skulle träffa Monica och Johanna för att handla mat och så skulle jag och Stoffe klippa oss på Bellbox. 🙂 Kom hem typ lagom till sex tror jag och sedan så åkte vi vidare till familjen Thorén för att äta middag och laga mat med de. Först blev det förrätt: nån veteskål m. nån röra i med rom och räkor på det (jag tog rostad macka m. smör), sen varmrätt: fläskfilée m. potatis och grönsaker och sås (jag tog quornfilée istället för kött) och sen var det då efterrätt: glass m. varma frukter och choklad på det (jag tog min egen vaniljglass m. kalla frukter). Efter det spelade vi Pictionary (ASKUL!! :D) och åt chips, haha. Kom hem lagom till typ två eller något.. stannade dock uppe till halv fyra. o.0
Januari, 6: Var hemma hos min älskling och sov där till dagen efter. Tog hand om han och myste en massa.. <3
Januari, 7: Gick upp tidigt hemma hos Daniel för jag skulle jobba vid åtta.. inte så kul men vad ska man göra liksom?
Januari, 8: Skola.. nice att träffa folk men lite mupp ändå. Började dagen med kinesiska i två timmar, uuh. Repetition på massa gamla glosor.. sedan var det lunch i typ en timma och sen social science där vi kollade klart på en liten film och sedan disskuterade och läste i böcker. Direkt efter det så var det matte (vi har btw fått en ny mattelärare tills vecka 5, för vår ordinarie lärare är i USA) där vi började med Probability and Statistics, nice. 🙂 Sista lektionen var psykologi där vi pratade och antecknade och hade det trevligt. Slutade skolan klockan tio i två men hängde med David, Malin och Sara S (Moyle var med lite också) tills typ fem i halv fyra, då jag tog trean upp till min underbara älskling. <3 Hemma hos han så lagade vi mat, myste, pratade, kollade på tv, sov och allt möjligt. Åt lite kvällsmat med hans päron och sen kollade på Let’s Dance som hade premiär för säsongen. Ganska nice, men uuh så proppmätt jag blev det dagen. Hade nämligen köpt chips, dipp och godis till älsklingen min och mej också.. uuh. Men det var gott! Sedan grejades det lite på datan och sen somnade vi (älsklingen låg med mig tills jag typ somnade och sen gick han och la sig i sin säng, tihi. <33).
Januari, 9: Sov hos Daniel, blev hämtad klockan vart i tio av mamma, pappa och Julia och sen bar det av till jobbet, IGEN. Men massa pengar har jag nu, mouahha! Jobbade från tio till halv fyra, och sedan bar det av hem. Väl hemma så har jag grejar mestadels på datorn (DETTA BLOGGANDET HAR TAGIT MIG TIMMAR..) och ätit, haha. Ska lägga upp lite bilder nu och chilla allmänt, sen blir det la tv och tele med Daniel kanske.. ^^ Puss på han. <3

Nej nu ska jag bannemig hitta på nåt annat än detta.. är så trött på att blogga nu efter detta så jag vet inte vad! Men så himla skönt att jag inte ligger efter längre iaf.. nu kan jag slappa lite, mouhaha. Sorry för alla stavfel och för att det är grammatiskt felaktiga meningar utan punkter, kommatecken osv. Men jag bara orkar inte fixa till det och när jag skrev ville jag bara få allt ur vägen, orden bara sprutade ur fingrarna så jag visste typ inte vad jag skulle göra.. hehe.. allt hängde inte med liksom.. 😉 Men aja.. byye! Pusshejs från Alixen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *