What the girls talk about

Seriööööst! Min mail och FB är helt packad med små noteringar om att alla har taggat, gillat eller kommenterat bilderna som jag la upp i “Jennys fest” -albumet!! Donno what to do, haha. Nästa gång får det bli någon annan som tar med sig kameran, så jag slipper.. nejdå. Jag tycker det är kul, moihaha.

Btw så är jag mycket mer glad nu.

You make me happy, whether you know it or not. We should be happy, that’s what I said from the start. I am so happy, knowing you are the one that I want for the rest of my days. For the rest of my days, you’re all of my days.

You’re lookin’ so cool, you’re lookin’ so fly. I can’t deny that when I’m staring you down, right dead in the eye. I wanna try to be the person you want, the person you need. It’s hard to conceive, that somebody like you could be with someone like me.

I’m happy knowing that you are mine, the grass is greener on the other si-ide. The more I think, the more I wish that we could lay here for hours, and just-a reminisce.

You make me happy, whether you know it or not. We should be happy,
that’s what I said from the start. I am so happy, knowing you are the
one that I want for the rest of my days. For the rest of my days,
you’re all of my days.

Hoppas min glädje håller i sig länge, länge. Cause jag orkar inte ha det som igår och förrgår och alla andra dagar som har varit det senaste. Men, med tiden blir allt bra.. så det är bara att vänta. Hursomhelst så är jag inte lika trött idag som jag var igår när jag vaknade, som tur är. Har till och med tagit på mig mascara, dagen till ära. Jag vill ju 1. se bra ut på jobbet, till skillnad från igår och 2. se bra ut sen när jag ska in till stan och fika med Hannapanna. För det ska jag bannemej göra, gott folk! Jag slutar tre imorgon, moouhaha! Dock blir det ju mindre pengar, men jag ska nog jobba den 29:e och 30:e också. Så det funkar la.. Just nu har jag jobbat in 680 spänn, och idag blir det 520 spänn, så sammanlagt blir det 1200 kronor.. det betyder i sin tur att jag bara är skyldig Stoffe 425 spänn. Och det jobbar jag väl in de andra två dagarna, plus att det förhoppningsvis blir pengar över till moi! 🙂

Tjaaa, nu måste jag dra. Missar allt annars, hehe. Bye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *