Make her say

Ååååh just nu är jag sådär pepp alltså. Saknar min älsklingen så att det gör ont! Förlåt.. jag vet inte vad det är med mig just nu. I need you now tonight, and I need you more than ever. And if you only hold me tight, we’ll be holding on forever. And we’ll only be making it right, cause we’ll never be wrong.. Together we can take it to the end of the line, love forever (?). <3<3

Jag håller på att försöka ladda upp bilder på fb nu, för 4:e gången tror jag. Piss på det om det inte funkar nu.. -.-‘ Btw så har jag inte fått bilderna från Corne och Daniel än, så de blir inga bilder på bdb än heller. Men jag klarar mig väl ett tag till, hoppas jag.

Igår var jag, Daniel (min underbara älskling), Corne och Stoffe i Göteborg och julshoppade samt gick på Jul på Liseberg. Det var ganska nice faktiskt, var lite trött och seg och så, men annars var det helnice! 🙂 Tog tåget dit, alltså från UA C, klockan 09.09 och anlände runt 10.22.
Fick köpt mig en hel del, men är ändå inte klar. Orkar tyvärr inte gå in på närmare för jag är trött och på fel humör. Så berättar KANSKE en annan dag, vi får se. Denna gången tänker jag faktiskt inte lova någonting.

Kort och gott så tog vi iaf tåget hem igen sen vid 19.47 och så träffade vi dessutom Linus & Sofia A, så vi satt med dem på hemvägen och hade det trevligt. Daniel följde med hem och sov över, det var mys (förutom en sak, men det hade inte med D att göra..).

Idag gick jag upp halv sju och fixade mig lite smått och sen pussade jag på min bebis tills han vaknade och sen åt vi frulle och så. Började jobba klockan 08.00, sug på det. Orkade inte alls, ville bara vara hemma med min älskade underbara Daniel.. 🙁 <33

Ska jobba imorgon med (var faktiskt helt okej sysslor på jobbet, som jag ska pilla med imorgonockså, och på mellandagarna.. aah..), men ska iaf träffa min äskling längre iaf.

Nu ska jag gå, jag är trött och har ont i huvudet. Tänker bara på way 16 hela tiden.. :/ <3<3 Bye (hej tråkigt inlägg..).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *