Take another look at your heart

Ååh jag har så ont i magen.. och ååh jag är så trött! Gick och la mig alldeles för sent, plus att jag vaknade 311 gånger mitt i natten för att jag typ är stressad eller något. Alltså hallå!? Det är ju för tusan jullov, jag borde sova gott som räven!! Menmen, det kommer väl..

Anledningen, however, till att jag går upp så här tidigt är att jag, älsklingen, Stoffe & Corne ska till Göteborg och julmysa. Det blir massa shopping och även jul på Liseberg. Resten får bli en spännande överraskning..

Mitt schema annars är faktiskt väldigt späckat nu innan jul:
Tisdag: Upp tidigt och jobba, sedan kanske träffa Signe som isf ska sova över hemma hos mig och så ska jag kanske handla resten av mina julklappar.
Onsdag: Upp tidigt och jobba idag igen, samt julmysa med familjen och kanske träffa Hanna om jag slutar tidigt.
Torsdag: Julafton, gööött!

Sedan blir det väl lite ditt och datt, typ som att träffa Hanna, Vix, Daniel, Otto, alla andra och fyra nyår m.m. Vi får väl se vart lovet tar mig..

Nej nu ska jag allt ta och dra mig, får ju inte bli sen just denna innehållsrika dag! Inlägget blev kort, men jag är ju kort. Så det får la vara då helt enkelt. Pusshejs!
Btw, bilder från festen kommer ikväll upp på fb och kanske bdb. 🙂 BYE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *