Temporary insanity

Kära någon vad jag ligger efter igen.. måste verkligen ta tag i detta idag, för i veckan som kommer så kommer det vara fullbokat med annat kul. Hursomhelst.. hmm.. när jag skrev sist om något vettigt så var det den.. 13:e december, det vill säga för exakt en vecka sedan. Så jag ska alltså berätta om måndag och fram tills idag. Okej, jag tar det kort..

Måndag: Hade sovmorgon tills kvart i elva, men var i skolan iaf för jag skulle göra historia med Malleballe och Sara S, men det blev typ inte av i alla fall. Vi satt och snackade i biblan, och så gjorde de sin engelska eftersom att vi skulle ha eng. redovisning sista lektionen. Sen var det iaf franska och då var det värsta mys, vi typ gjorde bänkarna som en lång rand och så satt vi där och pratade och åt (läraren och eleverna hade köpt baguetter, ostar i mängder, pepparkakor, skumtomtar, julmust m.m., och jag hade med mig mina pepparkakor och så åt jag en päronbit, hih). Efter det så var det lunch (asmätt, men i alla fall) och sist var det eng. redovisning, som jag var jättenervös över, hihi. Men det gick iaf bra, MVG. MOUAHH! Nåväl.. efter skolan så kommer jag inte ritkigt ihåg vad jag gjorde.. Eller jo förresten; Daniel följde med mig hem och vi myste, och så färgade jag och klippte hans hår, yaay. Det blev faktiskt riktigt himla nice! 🙂
Tisdag: Gick upp som vanligt. Hade matte första lektionen där vi typ repeterade en hel del inför provet som skulle vara på onsdagen. Efter det så var det samhäll och då tittade vi klart på American History X, seriöst vad hemskt.. Jag grinade många gånger, hihi. Nåväl.. sedan var det svenska där vi tog det rätt lugnt och sen historia där vi typ redovisade (haha, det var skitkul för vi redovisade bara för Daniel, David, Richard, Birk & läraren.. xD). Det gick la rätt bra.. eller inte. Jag vet inte.. får väl se efter lovet. Hade betygssnack också, och det var nice. Skyndade oss iaf till badhuset sen eftersom att det var sim med klassen, rätt coolt faktiskt. Vi simmade klädsim, 30 längder. Sedan så längdsimmade vi och hoppade.. vi tvingade läraren att låta oss simma en gång till på vårterminen, dessutom. 🙂 Efter skolan så gick jag och älsklingen till Napoli för att fira vår andra 2-årsdag. <3 Jättemysigt, hihi. Sedan när vi kom hem så blev det plugg på matte och kinesiska och sen massa, massa mys. <3
Onsdag: Sovmorgon till två, men gick upp åtta för att göra matte. Jag var sååå nervös. Sedan gick iaf jag och Daniel till skolan (jo juste ja, jag sov hos Daniel från tisdagen) och så hade vi matteprovet, som btw gick sådär. Eller, vi har inte fått reda på det, men jag vet att jag failade hårt på 3 tal åtminstone.. Aja, får se efter lovet. Sedan, alltså efter provet, dvs. vid kvart över fyra, så gick jag och Daniel till Willy’s och shoppade och sen gick vi hem till bebis. Jag pluggade massa kinesiska inför provet som vi skulle ha på torsdagen.. Sen somnade vi gott (jag sov hos han igen). <3
Torsdag: Sovmorgon till tio, hade satt klockan på sju men somnade om och vaknade igen vid nio.. fick väcka Daniel och vi skyndade oss allt vad vi hade. Gick från hemmet runt fem i tio och kom till skolan kvart över tio, men det var ingen fara för vi hade typ inte börjat.. vi hade iaf datakunskap och det var väl roligt. Sedan var det samhäll där vi bara pratade och sen kinesiska där vi hade prov (MVG, mouahha), fika och betygssnack (VG/MVG). Läraren hade köpt två små tårtor, en chokladask och gjort grönt te. Tog mig lite choklad och grönt te, det var mumma. Vi lekte även lite lekar, tihi. Efter skolan så gick jag, Daniel & malleballe till rubb&stubb för att köpa lite småsaker till julklappsutdelningen som skulle ske på fredagen.. 🙂 Sedan väntade vi på malleballes buss och så missade jag min buss så jag fick vänta tills halv sex så jag och älsklingen gick till Espresso House och delade på en mocha latte. <3 Kom hem, grejade på datorn, åt, pratade med Hanna i tele och pratade med Daniel i tele. Mys, mys, mys. <3
Fredag: Skola som vanlig tid, men det var inte lektioner utan vi hade klassmys. Satt mest och pratade också delade vi ut klappar (fast det var bara Daniel, jag, Malin & Olivia som hade köpt presenter, HAHA). Sedan gick vi till kyrkan och lyssnade på musiklinjen som sjöng och spelade och efter det blev det Cactuz med gänget, typ. <3 Jag och Daniel stannade sedan kvar i stan till tre för att träffa Von eftersom att han skulle fixa lite grejor.. Vi köpte inflyttningspresent till Jonna & Daniel, åt mat och kollade på saker till oss och andra. 🙂 När Von sedan kom så åkte vi till Torp och där träffade vi Signe & Malleballe. Vid 16.25 åkte jag och Daniel till stan igen och sen så gick vi upp till Jonas & Madde, och där var även morfar. Asmysigt iaf.. <3 Vid halv sju tog vi femman upp till Jonna & Daniel och sedan spenderades kvällen där tills ungefär tolv, då vi tog nattbussen hem till Daniel (coh ng wubssmnx kö Jmknöa..) och sen somnade vi typ, tihi. <3
Lördag: Blev hämtad av pappa typ vid elva för att åka hem och städa, fixa mig och chilla lite. Åkte till stan sen igen vid halv tre för att ta bussen till Hedekas tsm med massa andra.. 🙂 Väl framme i Hedekas så fick vi gå 2km i -20 grader och sen kom vi äntligen fram till Jenny; WIIIE FEEEST! Och där var vi ända tills ett på natten då jag och Daniel blev körda hem samtidigt som Linus & Sofia skulle hem till sig, asnice. SERIÖST VAD KUL VI HADE DEN KVÄLLEN! 😀 Har tagit MASSA bilder, närmare bestämt typ 600 st.. :O BDB & FB NÄSTA! 😀 Sov iaf hemma hos Daniel, vi somnade typ med en gång, hahah.. <3
Söndag: Vaknade idag kl. elva av att pappa ringde och sa att han skulle komma och hämta mig om typ en timma. Jag & Daniel gick upp typ och åt frulle och jag brände min tunga och spotta ut all varm choklad över Daniels mugg och underlägg, HAHA.. xD Wellwell.. sedan så myste och så, och sen kom papi. Väl hemma så har jag grejat på datorn, ätit, myst och städat lite. Ska städa mer alldeles strax.. ska bara lägga upp lite bilder först, MOUAHAH.

OCH NU ORKAR JAG INTE SKRIVA MER, DETTA HAR TAGIT PÅ KRAFTERNA ALLDELES FÖR MKT.. Byyyye..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *