One more sad song

Please just don’t play with me, my paper heart will bleed.
This wait for destiny won’t do, be with me please I beseech you.
Simple things that make you run away, catch you if I can..

One boy, one girl. Two hearts, their world. Time goes by, secrets rise.

Såklart så har jag inte alls hunnit med allt det som jag hade tänkt mig idag, typiskt mig. Men jag har i alla fall hunnit med att skriva min ganska-så-långa engelska redovisning. 🙂 Och det är alltid något. Kanske det blir att jag gör lite matte sen också, men vi får väl se. Klockan är hela 19.41 just nu, och jag ska typ sova runt 21.30. Så det blir ungefär om 2h.. och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Nejmen alltså.. palla städa nu? Och Daniel blir det nog inte tele med ikväll eftersom att hans moster kommer hem till han ikväll (eller så är hon hemma hos han nu). Så ingen Daniel för mig ikväll, förutom via mess. Så det jag har kvar på min göra-på-söndag lista är väl att lägga upp bilder, göra matte och chilla. Och det sistnämnda kan man väl nästan säga att jag har gjort lite då och då idag.. och just nu gör jag det ju med. För det är rätt nice att bara sitta här och blogga.

Förresten så vet jag inte hur det blir med min himla nyårsklänning!? Jag har hittat en nice på H&M, men jag kanske inte kan få den. Eller alltså, om jag beställer den på internet så kommer den efter nyår.. så det är om jag åker till Överby och hittar den där. Eller om den finns i GBG på lördag (vilket jag så himla hårt hoppas på).

Och påtal om events typ, så kan jag berätta lite om hur min vecka ser ut..
Måndag: Sovmorgon till kvart i elva – dock skola tidigt iaf, måste göra histora med Malin och Sara S. Sedan franskamys och sist blir det eng. redovisning. Dagen avslutas möjligtsvis med hawaii.
Tidag: Skola som vanligt typ.. repetition på matten, film på samhäll, ingen aning om vad det blir på svenskan, sedan historiaredovisning och sist simhallen med klassen. Napoli med älsklingen efter skolan eftersom att det är våran 2-årsdag då (alltså den andra 2-årsdagen). Sedan blir det till att sova hos min bubbe och vi ska ha massa mys. <3
Onsdag: Vaknar upp med min älskling, förhoppningsvis ganska sent då vi bara har matteprov idag som börjar kl. 14.00. Så det blir sovmorgon, mys och lite matteplugg. Efter provet så ska jag fira.. sedan blir det hem till Daniel igen och sova. Plugga kinesiska också.
Torsdag: Sovmorgon tills 10.00 eftersom att vi hade redovisning i historian på tisdag, och det är halvklass så.. börjar med datakunskap (ingen aning om vad vi ska göra), sedan samhäll (sammanställning säkerligen) och sist kinesiskatest och mys. Dagen avslutas med att jag åker hem till mig och chillar.
Fredag: Börjar skolan som vanligt vid halv nio, men det är inga lektioner denna dag. Mys med klassen tills tio typ, och sedan är det kyrkan för de som vill (jag vill). Slutar la runt tolv och sen blir det väl till att hänga lite och ta det lugnt. Förmodligen stannar jag i stan då jag & Daniel ska på inflyttningfest till Jonna & Daniel senare på kvällen. Wiiie så mysigt!
Lördag: Förmodligen GBG med Daniel, Stoffe och Cornelius. Julshopping, mat och jul på Liseberg/biobesök, bäääääst.
Söndag: Möjligtsvis att det blir en Hanna sovandes här? 🙂

Jaaa som ni ser så är min vecka ganska så full om man säger så. Ska försöka klämma in besök på torp med Daniel också.. Kanske att det blir på fredag mellan skolan och Jonna. Vi får väl se. BTW! Gotta tell you about last friday and saturday!

Fredag: Började skolan med kinesiska, skulle ha test men jag sa att jag inte skulle klara det så hon sa att det var lugnt. Hon frågade därefter resten av klassen hur de kände och det slutade med att vi bestämde att testet ska bli av på torsdag. Fortsatte lektionen med repetition osv.. Sedan var det ganska lång lunch, då vi tog det ganska lugnt. Åt litegranna och sedan gick jag och Stephi till stan för att fråga efter jobb på Wienerkonditoriet. Vi ska skriva varsitt CV och lämna in och sen får vi väl se. Jag ska dessutom kolla upp Coffe Roomer, Konfektboden & Einars. Efter det så gick vi iaf upp till skolan igen och då var det i princip dags för matte med en gång, där vi gjorde lite av det vi ville inför provet typ. Sedan var det psykologi då vi typ fick tillbaka våra uppsatser som vi skrev förra veckan och så hade vi därefter betygssnack. Och yeaah, det var nice! Fick MVG på uppsatsen (var tydligen den ända i klassen som fick MVG på den uppsatsen, hittills) och fick MVG på mitt prov sist, så just nu ligger mitt betyg på MVG. Vi ska dock ha typ 3 moment till i psykologi till våren, och om jag ska behålla mitt MVG så måste jag få MVG på 2 av de 3 st.. så vi får väl se. Hoppas på det bästa! 🙂
Whatever, efter betygssnacket så fick vi sluta. Det betydde att det var chill.. nejmen jag och Malin skulle egentligen gå och sola med de svarade inte på hawaii och på ett annat ställe var det fullt och på det trejde var det läskigt, så vi bestämde oss för att göra något annat (hela tiden var Daniel med btw, bara det att han skulle inte sola utan bara hänga på liksom). Vi tre gick i alla fall till Espresso House och där satt vi typ från halv tre till tio i fyra för Malins tåg skulle gå fyra. Det var hursomhelst jättenice! 🙂 Lägger upp nån bild här sen kanske.
Jag och Daniel drog vidare runt på stan och kollade julklappar och sedan så typ blev vi uppbjudna till Madde & Jonas så vi gick såklart dit. Det var jättemysigt, vi lekte med barnen en massa. Daniel fick kakor och jag fick lite choklad, tihi.
Vi tog halv sex bussen hem och väl hemma blev det fredagsmys och Idol (Daniel sov alltså hos mig för er som inte fattade). 🙂
Lördag: Vaknade upp med min älskling, mihi. Hade cpont i ryggen så han fick massera mig.. Sen gick vi upp och fixade oss och det blev även packning osv. Vid kvart i tre så åkte vi in till stan, alltså hela familjen, för vi skulle vidare till Jonas & Madde igen eftersom att det skulle vara pepparkaksbak för släkten där. Det var jättemys! Har massa bilder därifrån, bdb snart antar jag. Runt halv sju blev så jag uppkörd till Perni för att jag skulle på tjejkväll hos henne tsm m. Maja P, Malin & Jenny. Asroligt, hihi. Daniel blev hemkörd till sig sen..
Hursomhelst så var det bara jag och Maja hemma hos Perni först, sen kom Jenny, och sedan gick jag och Maja för att möta Malin nere vid Spara där vi dessutom shoppade lite lördagsmys. Sedan gick vi upp till Jenny & Perni för att äta lite och sen blev det chill vid datorn, skolkataloger och sist men inte minst så tittade vi på Twilight tsm med chips, kladdkaka, choklad och bubbelvatten! Jag och Maja hann dock bara se typ en halvtimma för att sedan skulle vi hem igen (min buss gick fem över tio och Majas gick kvart över tio). Så vi fick gå från Perni runt halv tio. Vi hade det jättemys på vägen till kampen och det var nice, såklart.
Sedan tog jag trean upp till Daniel och Daniel mötte mig vid hållplatsen, miiin älskling, och så gick vi tsm hem till han där vi typ satte oss vid datorn och myste och sedan så kollade vi på bilder från dagen och sen myste vi och gick och la oss. Dock somnade Daniel innan mig, för jag hade tänkt och läsa, men jag somnade tydligen jag med.. så när jag vaknade vid kvart i åtta morgonen därpå (alltså idag med andra ord) så var mina glasögon i sängen, samt min bok och bokmärket. PLus att lampan hade varit på hela natten, haha.. Men det var rätt kul.
Söndag:
Jag antar att vi automatiskt kom in på söndag där.. alltså idag, igen. Efter det, alltså när jag vaknade och upptäckte allt detdär, så la jag mig för att läsa och det gjorde jag sedan tills typ tio över tio (Daniel vaknade inte förän runt nio). Sedan åt vi lite frukost och sedan hann vi inte med så mkt mer för Daniel skulle åka till sin farmor på luciamys klockan kvart i elva typ. Så jag fick vara ensam hos han och ta det lugnt.. data mest.
Mamma & pappa hämtade mig sen och vi åkte för att hämta Stoffe vi Forshälla kyrka och sen åkte vi vidare till Torp (vid detta laget mådde jag så piss så jag trodde att jag var magsjuk). Fick gå och sätta mig i bilen igen sen. Väl hemma efter det så gjorde pappa en burgare till mig och jag åt två lussebullar, mouhaha. Och efter det så mådde jag prima.. 🙂 Fick läst ut min bok i bilen så jag satte mig och började skriva min recension eller vad det nu heter. Och sen blev det klar och Daniel hjälpte mig att fixa lite via Skype och msn och sen pratade vi allmänt och efter det så har jag inte gjort så mycket. Redovisat för mamma och så typ pratat lite på msn. Jo vi har ätit med, hehe.

Nu ska jag gå och kanske göra matte.. i alla fall ska jag läsa min eng. redovisning massa, massa fler gånger. Sedan blir det läggdags, är trött som en gris. Pusshejs! 🙂

Fika med Malin och Daniel, samt besök hos familjen Johnsson på Kungsgatan. 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *