I better not touch

Jag ska bara skriva lite snabbt nu, har inte så mycket annat för mig nämligen. Sitter hemma hos Daniel alldeles ensam och väntar på att mamma och pappa ska hämta mig för vi ska till torp en snabbis och sen vidare hem. 🙂 Daniel åkte nyss, eller ja runt elva, till sin farmor för luciamys med familjen typ..

När jag kommer hem så ska jag städa, plugga (eng, matte osv.), chilla och typ lägga upp bilder på bdb.. OCH SÅKLART UPPDATERA MIG HÄR. Wiiie! ;D

ÅÅååh btw I gotta get a dress for New Year’s Eve!! Tror jag vet vilken jag vill ha, but donno for sure.. och skor, och.. smycken.. och nice hair.. OMDDD! Detta börjar bli kinda stressigt om man säger så. Plus att jag inte har någon aning om vart jag ska vara!? Hallå, man vill ju hänga med alla liksom. Baah, but we’ll see.. 🙂

Ska hinna med att träffa en del folk på lovet också, samt att förmodligen jobba och såklart vara lite ensam.. Shiiiiet, nej nu ska jag kika runt på nätet efter en klänning.. Bye!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *