The name of the game

Waah, nu ska jag se till att berätta om igår.. kortfattat! Klockan är just nu i skrivande stund 06.56 och jag måste typ skynda mig, för idag så har jag duschat håret. Så jag kan inte dega till frukosten och inte heller dega efter den. Så aah..

Igår så gick jag upp och gjorde det vanliga och sen drog jag till skolan. Där träffade jag min boii, och vi myste. Sedan så var det historia där Malin, Sara S & jag jobbade rumporna av oss för att försöka bli klara med vårat arbete (vi ska även in till skolan nu och jobba, egentligen har jag och Malin sovmorgon till tio.. och en grej till, vi ska in på måndag med, som vanligt, och så har vi egentligen sovmorgon till kvart i elva.. baah..). Sedan slutade vi iaf lektionen och då var det dags för datakunskap, det var faktiskt skitkul! 🙂 Vi pillade med photoshop, och jag kunde bara inte slita mig. Satt kvar där tills typ lååångt tid efter lektionen tills jag insåg att det inte alls var lång tid kvar tills nästa lektion (det var våran lunchrast alltså), så jag gick till de andra och så pallrade vi oss bort mot matsalen. Det var typ skabbmat, btw. Alla fick wook med nudlar, och jag fick typ pasta med tomatsås och VARMA grönsaker.. BLÄÄÄ! Och ändå så vet de om att jag hatar varma grönsaker. Men nåväl, jag tittade lite på maten och sen köpte jag en banan, så jag blev mätt och glad. 🙂

När vi köpte bananen i cafeterian så passade Daniel på att köpa en chokladboll och en varm choklad, för vi skulle ha samhäll som första lektion (och då skulle vi ju se på American History X). Det var inte kul att se på den filmen, nej uuh. Alltså, jag vill se den, den är intressant och bra. Men åååh vad jag mår dåligt. Jag grinade när Derek smashade “den mörke killens” huvud mot trottoaren (alltså killen fick ju typ öppna munnen och hålla den mot trottoarkanten, så typ stampade Derek på huvudet så att käkarna gick åt varsitt håll och huvudet spräcktes). Seriöööst, jag ville typ spy. Det var HEMSKT!! :'( Och sedan log den jävlen, Derek, mot polisen för att han typ var nöjd med det som han hade gjort (han hade även skjutit en annan mörkhyad..). SÅ J*VLA HEMSKT.. 🙁 Men jaja, som Daniel sa “det är bara en film”. FAST, det är ju en film baserad på verkliga händelser. Kanske inte i detalj, men jag menar.. det handlar ju om nazigrupper, och det finns och fanns det ju gott om både nu och då.. tyvärr.
Jaja, sen efter filmen så var det typ en pytterast då jag pluggade kinesiska och sen va det just kinesiska, skiiiit. Men vi slapp förhöret, ska ha det nästa torsdag istället. GÖÖÖÖTT! 🙂 Så vi typ bara övade på kapitel 5 tillsammans och gjorde pinyinövningar.

Vi slutade vid tjugo i fyra och då gick Daniel med mig till kampen för jag skulle ta bussen hem. Gick förbi både konfektboden och Wienerkonditoriet, men jag bestämde mig för att vänta tills idag, för det var så mycket folk (ni som inte vet vad jag snackar om får la veta ikväll kanske).

Hursomhelst, jag tog i alla fall bussen hem och sen gick jag hem tsm med Sara S & Mathilda.. och sen sista biten så ringde jag Daniel.
Väl hemma blev det dator, plugga matte, äta quorn & gurka samt snacka med älsklingen i telefon. <3

Nu ska jag dra iaf, pusshejs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *