Let me fail

Nu är jag back igen! 🙂 Vart var jag nu igen.. jo juste ja! Jag skulle berätta om den spännande fortsättningen på gårdagen. Som sagt; jag och Malin skulle ta oss till Blåkulla, och detta gjorde vi genom att tralla ner till stan för att ta sexan klockan ett. Där nere träffade vi dessutom resten av klassen. Tillsammans åkte vi upp till stadshuset och väl där träffade vi en gubbe som hette typ Mats eller något. Från en början så var allt übertråkigt, och det höll på så tills typ en 40 minuter framåt, men sedan fick vi reda på massa saker om typ IKEA & torp och lite sådant, och det blev helt plötsligt rätt hett i salen. ^^

Klockan tjugo i tre så gick alla i klassen, typ, för att ta sexan tillbaka till stan. Det var dock några som stannade kvar, därav jag, Daniel, Richard, Jenny & Jan-Anders (läraren). Tillslut var det bara jag, Richard & Daniel kvar, och sedan tog vi bussen tjugo över fyra in till stan.
Vi som stannade kvar fick hursomhelst se en asball modell av uddevalla i trä, ganska så übernice.. 🙂

När vi kom till stan så gick vi till Willy’s för jag var hungrig som få.. det blev 3 bananer, varav jag och Daniel åt hälften var. Och såklart så köpte jag tuggummi med.. och en loka, vad annars liksom? 😛
Richard gick sedan vidare till polishuset för han skulle ta foto till sitt pass och jag & Daniel drog oss till trean som vi tog upp till honom (det blev alltså inget hawaii för mig, jag pallade inte.. tiden bara flög iväg). Väl hemma hos han så lagade baby mat och det var jättegott, typ pommes & burgare. 🙂 Det hände dock en hel del mer, men det är inget som ska tas upp här (kö äugvmnx ca cff ytq.. ödwx fg ikxunuökxw vrj, axd ödwx azovxw mww åium gw.. kö hijj wzq qg mww åium fjrw, ödwx siu mww dgd mk cff köjjx xjjxu köjj rwmd siu mww nxw äjxk fg vbdfjöåw.. “siujckdödå” coh nxw, axd nxw fjrwmnx öms äum wzq, fg nxw vbddf ubww cv.).
När vi kollade trean som skulle ta mig till kampenhof lagom till sju så visade det sig att den typ inte funkade och att jag skulle missa den andra eftersom att vi satt och åt mat och bussen skulle gå om sju minuter.. så Daniels morsa fick köra ner mig (självklart var Daniel med i bilen också, tihi). Stod och väntade med Daniel på att bussen skulle komma och sen satt jag med Filip Flopp och snackade tills han skulle gå av borta vid Hova eller vad det nu heter..

Blev hämtad av pappa vid busshållplatsen och tur var väl det för det var nån läskig gubbe som typ stannade bakom bussen och typ väntade tills han såg att jag gick in i bilen och sen körde han iväg, bara sådär.. :s Blev asskrajj!
Hursomhelst så blev det massa plugg när jag kom hem, mest bara kinesiska.

Nu ska jag sova tyvärr.. så får berätta om idag imorgon istället. Natti på er! 🙂

One thought on “Let me fail”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *