Dreamin’ man

Tjenixen! Tänkte bara uppdatera mig litegranna. Så ska vi se, vad har hänt.. Igår har hänt. Alltså onsdag.. Då vaknade jag väl upp, gick till skolan och hade engelska första lektionen (essay, uuh). Sedan lååång rast (från typ tjugo i tio tills kvart över tolv) och den spenderades mestadels med Malin & Daniel, men det blev också lunch tsm med dem + Emma F, Julia Buvarp, Denise, Signe & David m.fl. Satt en stund med Perni & Maja P också, eftersom att vi skulle planera en girl’s night hemma hos Perni herself. Och lite planer inför nyår har vi också, mouhaha.

Hursomhelst så var det franska kvart över tolv och då fick vi reda på våra prov. Seriöst, JAG KLARADE HÖRÖVNINGEN!!! 😀 Fick G på den, samt läs.. och på skriv VG & grammatik VG+. Yaaay! Dock så blev det bara G i betyget när man sammanställde allt, eftersom att det saknades FYRA FUTTIGA POÄNG FRÅN VGGRÄNSEN!!!! Och det värsta är att typ 6 av poängen som jag missade var slarvfel, som jag egentligen kunde men jag bara tittade fel på (ex. trodde jag att det stod elles istället för elle, och då skrev jag ju fel ändelse, men om jag hade tittat extra noga så hade jag ju sett att det stod elle och skulle därmed ha skrivit elle’s ändelse.. piss, men så kan det gå.. fick iaf VG+ på mitt förra prov, ALLT SOM ALLT!).

Jag och Malin gick iaf från lektionen kl. kvart i ett för vi skulle till Blåkulla m. klassen.
Nu MÅSTE jag gå och äta frulle, annars blir det inte kul sen. Så den spännande fortsättningen följer i nästa inlägg.. DAMDAMDAM!

Pusshejs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *