Tuesday night music club

I’ll always be right there.. <3

1. Jag glömde säga att vi igår även fick besök. Patrik m. familj kom för att hämta Stoffes gamla säng som Hampus nu ska ha (Stoffe har ju Christians gamla nu). Det var väl trevligt med besök, dock lite oönskat när en viss liten filur springer ner och stör en när man ska städa och prova kläder.. annars jättemys! 🙂
2. Min dag kort: ingen matte, samhäll (snack och så fick vi reda på proven, YAAY på riktigt, jag blev SÅ glad!), lunch (åt quornbitar i matsalen och sen stack jag, Daniel, Richard & Malin till Donken för att de två sistnämnda inte ville ha skolluncen), svenska (rätt okej, isländsk litteratur, höll på att somna under bokläsningen), historia (jobb, jobb, jobb) och sen sista lektionen så sprang vi ner till badhuset eftersom att det var simning idag. Det var rätt nice också, simmade 60 längder i sträck (1,5km)!

Efter badhuset så gick jag, Richard, David & Daniel till Willy’s för att jag var SÅ sugen på bananer.. köpte hela tre stycken.. fast en var till Daniel. Och sen slutade det med att hälften av den andra fick baby äta upp med.. (a). Vi hann säga hejdå till Moyle också, inann Willy’s.. han åker nämligen till Sydafrika imorgon för att hälsa på sina släktingar, och där ska han vara i typ en månad. Nice för han menar jag.. -.-

Efter bananhandlandet/käkandet så gick tha gaang till biblioteket, fast Daniel lämnade mig ensam där med Richard & David för han skulle hem och rulla köttbullar (som han tydligen inte gjorde iaf, för köttet hade inte kommit). Så jag satt iaf där med Richie och Dave, och efter ett tag skulle Richie hem. Jag och Dave satt dock kvar tills typ tjugo över fem, då vi gick till kampen för att ta halv sex bussen.

När jag kom hem så blev det typ till att plugga, äta lite quornbitar och sen snacka med älsklingen i telefon. Nu ska jag sova.. Btw så blir det hawaii och blåkulla imorgon, det kan ju bli intressant! Pusshej veggopastej.. ;P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *