Monster mini-me

Haha detta med bloggning börjar bli min grej nu va.. seriöst, skriver typ flera inlägg varje dag.. det börjar bli lite knäppt till och med. Förr skrev jag max ett per dag. Nåväl, nu är jag här i alla fall. Och anledningen till det är att vi inte har börjat vår mattelektion OCH att vi inte ens har mattelektion idag. BLÄÄ för det.. alltså inte för att vi inte får ha matte utan för att Johan (vår mattelärare) skrev ett mail till oss och sa det imorse kl. tjugo över sju.. HUR MÅNGA KOLLAR SIN SKOLMAIL DÅ!??? Så såklart så är jag i skolan timmar innan vi börjar nästa lektion. Nejmen nästa lektion börjar tio i tio.. och det är rätt lång tid kvar. När jag kom hit så var det närmare 2h kvar, nu är det väl 1,5h. Men det suuuuger iaf.

Äsch, Daniel kommer om en stund. Och sen ska jag plugga matte i alla fall, tror jag.
Btw så hittade jag bikinis, eller aah.. jag tog den turkosa underdelen med ett gulhjärta på och så tog jag med två överdelar, för jag har inte bestämt mig för vilken som jag vill ha.. så antingen en vit med typ orangea blommor på eller en marinblå/vit-randig. Vi får väl se vad polerserna säger.. Nu ska jag checka fb och bdb, och sen blir det lite bloglovin’.. och sen kommer Daniel min! 😀 BYE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *