Iddie – Special Lady

Sitter i skolan nu och ska snart gĂ„ till matsalen.. 🙂 Har haft rast sen typ nio, himla piss. Hade kunnat skippa skolan idag och bara komma till förelĂ€sningen om kĂ€rlek och lust som vi har sedan vid ett.. Hade nĂ€mligen bara en halvtimma, max, som lektion pĂ„ in.rel (lĂ€xförhör och sen slutade vi) och sedan hade vi rast dĂ„ frĂ„n nio till kvart i elva (trodde vi), men det var tydligen bara franska idag för de som har fĂ„tt IG. SĂ„ jag och Malin gick tillbaka till klassrummet och sen Ă€r det inte engelska eftersom att vi ska pĂ„ förelĂ€sningen som, som sagt, börjar ett (PUUH, BAAH).

NĂ„vĂ€l.. nu vet jag inte vad jag ska ta vĂ€gen. Jo juste ja, jag och Malin skulle till matsalen. 🙂 Skriver mer senare kanske, alltsĂ„ nĂ€r jag Ă€r hemma.

Btw sÄ slutar förelÀsningen halv tre och sen vet jag inte vad jag ska göra för nÀsta buss gÄr ju halv fyra. Det blir vÀl nÄt trevligt med vÀnnerna, eller sÄ hÀnger jag pÄ Daniel, höhö.. jaja, tjaaao!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *