Sugar survivor

Wiiiie, igår så var det kinda riktigt nice! Vaknade upp med min älskling och det var bäst. Sedan blev det frukost och fixning, jag och mamma skulle nämligen till torp m. Johanna & Monica Thorén för att julshoppa och sådant. Vi skulle bli hämtade av dem vid typ tolv, och alltså så åkte Daniel hem till sig då. Vi var på torp från typ kvart över tolv till halv sex, och jag köpte typ en present och ett par tights till mig.. Men det var helt okej! Har i alla fall kikat in en hel del som jag kan köpa, som jag fixa nästa gång. Ska till torp m. Corne & Stoffe någon dag i veckan typ, och så blir det även torp med Daniel. Och så ska jag, Corne, Stoffe och förhoppningsvis Daniel åka till GBG för att julhandla och äta där, och dessutom blir det kanske jul på liseberg (eller bio). Det ska bli niiiiiice!
Men hursomhelst.. åkte hem sen vid halv sex för att typ byta tights och fixa mig i tio min och sen bar det av till stan för att träffa Maja, Malleballe & Sara S! Übernice må jag säga, tihiih. Vi typ satt på kampen en stund, och sedan gick vi till Pingvin för att äta lite och där hängde vi rätt länge. Satt och pratade och hade det mys.

När vi hade suttit där i typ två timmar så drog vi till Willy’s för att köpa lite smått och gott (loka o choklad) och sedan drog vi runt lite på stan tills vi finally hamnade på kampenhof, haha. Det var faktiskt roligt och trevligt att sitta där och prata m.m. Vi blev sittandes där rätt länge faktiskt, jag och Sara var iaf där tills våran buss gick vid kvart i tio. Maja åkte hem nio och Malins buss gick typ kvart i elva.. Det kändes sug att lämna henne (hennes buss skulle ha kommit kvart över tio, men den var försenad). Jag satt iaf och messade med henne ända tills hon hade suttit på bussen i typ lång tid, så jag känner mig rätt duktig. 🙂
Btw 1. jag hittade en julklapp på Willy’s (till mamma).
Btw 2. vi träffade Stina, Erica & Elin på kampen.

Jaha.. sedan åkte vi hem ja. Corne & Stoffe hämtade mig, Sara & Ludvig vid hållplatsen, då jag tyckte att det var taskigt att lämna han i det kalla decemberrusket ensam. Väl hemma sedan så typ grejade jag på datorn, pratade med Daniel i tele och satt med Corne & Stoffe uppe och åt popcorn och drack julmust (åååh vad gott). Det var seriöst första gången i år som jag drack julmust, och vad mys det var. Ska lätt köpa det i veckan och dricka en maaaaassa!
Innan jag gick och la mig vid ungefär två på natten så hann jag även med att prova loooads med bikinis och annat skojjs.. det var faktiskt rätt kul, hihi.

Nåväl, idag så vaknade jag ensam och det var inte kul. Drömde en pissdröm som grädde på moset liksom, uuh. Jag gick iaf upp efter ett tag och åt frulle och sen har jag bara degat hela dagen. Halvstädat mitt rum och ska göra lite läxor sen. Provat kläder har jag också gjort.. och slappat, som sagt. Vi hade även besök av familjen Johnsson på Kopparhult, de skulle hämta Stoffes loftsäng (han har ju en annan säng nu, och Hampus ska få Stoffes gamla). Jaaaja, om en stund blir det tele med Daniel också, tihi. Nu ska jag nog ta och dra mig, byyyye! 🙂


Myspys med Maja, Malleballe & Sara S på Pingis! 🙂 <333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *