Inside the fire

Kan väl säga att denna dagen har varit nice, den med. 🙂 Läxförhöret i kinesiskan gick som smort, fick alla rätt! Sedan typ jobbade vi med kapitel 5, som vi ska ha läxförhör på under torsdag nästa vecka. Jag bokade även tid på Hawaii för mig, Daniel, Malin & Stephi.. vi fck en tid typ runt tjugo över två.

På social sciences-lektionen så kollade vi inte alls på American History X, vi ska tydligen se den på tisdag istället.. men vi tittade på en annan film, eller mer en dokumentär om ett ganska så intressant experiment, “A class divided”. Matten var slapp och psykologin var stressig (vi skulle ju skriva klart våra filmanalyser, vilket var väldigt jobbigt..).
Jag, Malin & Daniel gick i alla fall till Hawaii när skolan var slut, och där skulle vi möta upp Stephi och sen sola. Vi blev klara samtidigt typ, och när klockan var ungefär tjugo över tre så gick jag och Daniel till kampenhof för att ta bussen hem, men såklart så hade inte han pengar på sitt busskort och mitt fritidskort gäller ju bara från kvart över fyra bussen och framåt, så vi fick stanna kvar i stan och vänta.. men det var väl kul det med, vi kollade runt i affärer och jag köpte godis till mamma, pappa & Stoffe. Det var lite kul, att göra goda gärningar, tihi.. 🙂

Väl hemma så har vi typ bara tagit det lugnt.. myst, kollat på tv, ätit och massa annat. Alldeles nyss så rakade vi Daniels mustasch, hihi. Han fick låna Cornes rakhyvel samt kräm, och det gjorde bannemig susen!

Nu ska jag tvätta bort sminket och renbädda, och sen blir det mys och sovdags. Mouhaha och imorgon blir det julshopping och annat kul. Pusshejs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *