Action this day

Wihoo, ska typ dra om 4 minuter för ska äta frukost. Men i alla fall liksom. Jag har typ blivigt jättebloggig nu bara för att jag faktiskt tog tag i mina eftersläntardagar.. 🙂

1. Det kliar i mitt öga
2. Jag har ont i magen

Nu vet ni det.
Idag ska bli sååå nice, tihi. Nu på morgonen så blir det lite plugg på kinesiskan, innan vi har 2h av just det ämnet första lektionen och sedan blir det väl förhör under självaste lektionen och sen.. lite lugnare. Ska hinna med att beställa soltider åt Stephi, mig, Malin, Daniel och kanske Ly, för vi tänkte sola på Hawaii senare idag efter skolan. Men det fixar sig nog.. hoppas jag. Vi är ju rätt många liksom.. men aja, det är ett senare problem.
Annars så har vi social sciences, matte och psykologi idag, och det ska bli rätt nice för alla de ämnena är roliga. På social sciences så blir det ju dendär American History X -filmen, och på matten blir det väl lite ekvationer och på psykologin ska vi göra klart våra filmanalyser av filmen “Elling”. Uuh, jag är lite nervös över den men det ska nog gå bra. I och med att jag fick MVG på psykologiprovet så kan jag iaf i sänka mig, men det är ju ändå inte så osmart att försöka göra så bra ifrån sig som man kan på denna grejen med. Jag menar; det innebär ju bara positivt, typ att det kan väga upp så att hela betyget som jag får i psykologi kan bli über.

Aja, efter skolan blir det solning jaaa.. och sen ska Daniel följa med mig hem och det ka bli SÅ bäst. Längtar en massa, tihihi. 🙂

Nej, nu ska jag dra, måååååste.. annars blir det jobbigt sen, hehe. Pusshejs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *