Moving mountains

Sitter här och har så svinigt ont i magen så jag vet inte vad.. inget mer strunt ska stoppas in i min mun mer på ett tag iaf! Btw så är jag megatrött.. sov 5,5h inatt. Igår kunde jag typ inte sova och det var inte så kul, och sedan vaknade jag idag runt fem i sex och tänkte att jag lika gärna kunde gå upp eftersom att min mobil ringer fem över. Så jag gick i alla fall upp och duschade, det var sådär. Jag hatar nämligen att duscha på morgonen, i alla fall när man knappt har vaknat. Det blir så himla otroligt kallt sedan när man går ut ur duschen, och så fryser man typ resten av dagen.
Men jag kände iaf att jag behövde duscha..

Sen dess, i typ en halvtimma, så har jag vart uppe i badrummet och sminkat mig (obs! endast med mascara, fastän det tog en halvtimma). Men jag skulle också vilja skylla på att jag pratade med mamma under tiden, om Jehovas faktiskt, vilket gjorde att det tog längre tid. Jag menar, jag är ju inte superkvinnan som kan ta på mascara fint OCH prata med någon annan samtidigt? Hallå eller, det är ju typ omöjligt.

Jaja, whatever.. nu ska jag typ äta frulle och sen blir det som vanligt, det vanliga racet. Fixa, skola, buss hem, plugg osv.. Fast en sak jag ska göra där mellan, alltså mellan skola och buss hem, är att gå till apoteket igen.. men denna gången för att köpa nässpray, haha. Jag kommer allvarligt talat dö om jag inte får mitt “otrivin menthol”- nässpray! Men jag håller på att avvänja mig från det nu iaf, det är väl alltid en början? Alltså jag menar ju att i och med att jag har överkonsumerat det nässprayet i flera år, ungefär sedan sexan, så mår ju inte min näsa så bra och jag borde sluta med det bums. Bara det att om jag gör det så får jag räkna med någon vecka eller två utan sömn, eftersom att jag vaknar på natten av att jag är tät. Och tänk om jag inte har mitt nässpray då? Då lär jag ju vara vaken i hundra år, tills det släpper. Uuuh, nejtack. Så därför trappar jag hellre ner på det undan för undan.

Ja i alla fall.. hoppas det inte blir något kinesiskaförhör idag, i så fall är jag ganska körd. Hoppas på att det blir imorgon istället! 🙂 Annars är det historia idag (grupparbete m. Malin & Sara S) och även datakunskap, samhäll och såklart kinesiska då.

Nej nu måste jag dra, annars kommer pappa få rabies. Pusspusssss!

One thought on “Moving mountains”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *