I promised myself

Jaha, då ska vi se.. måndag och tisdag. Jo i måndags så var det faktiskt ganska så nice! 🙂 Började med int.rel och det var faktiskt rätt okej. Sedan var det rast, där jag gjorde typ.. um.. någon typ av läxa. Jo, engelska tror jag.
Hursomhelst så var det franska sen, där vi hade prov (hör och läs) och det sög. Jag lär ju få IG på hör, men på läs bör jag få minst G iaf.. annars blir jag rätt sur.
Efter franskan var det engelska där jag fortsatte att fixa min engelska artikel och sedan var det inlämining på den.

Det blev iaf shopping efter skolan tsm med min älskling, typ hudlotion och solkort (fick två extra gånger också för att jag köpte solkortet den 30/11, yeeah). Ganska så nice om man säger så. Ska typ sola imorgon, eller i alla fall på fredag.

Tog bussen hem sen vid kvart över fyra och pluggade rumpan av mig på samhäll. Var depp som en gnu så mamma fick sitta med mig vid sängen en bra stund..

Well, på tisdagen så vaknade jag rätt tidigt och då typ duschade jag håret och sen satte jag mig vid datorn och skrev min svenskaredovisning som skulle redovisas samma dag (yaay sent ute kanske).. sen frukost, åka till skolan och mys med Daniel på morgonen. Pluggade massa samhäll under rasterna och sen var det ju dags för provet då (det gick väl sådär, är glad om jag får G om man säger så..). Men jag ‘r inte besviken, eller alltså.. jag räknar inte med högre, för jag har helt enkelt satsat på andra ämnen nu i veckan än just samhäll.
Innan samhället hade vi, however, matte. Och efter provet var det lunch tror jag, och sen svenska då. Redovisningen var mysig, tihih. Vi hade ingen historia för läraren är sjuk och det var rätt “bra” för jag och Daniel gick iväg till cafeterian för att köpa banan, kaffe o chokladtomte. Sen satt vi där rätt länge och småprata.. <3
Sist hade vi gympa och omddd var det var nice, mouahha. Boxning på hög nivå, haha. Jag har seriöst en sådan otrolig träningsvärk i kroppen (magen, armarna, axlarna..). Men det är gött, mouaha.

Efter skolan så gjorde jag och Daniel några ärenden till, närmare bestämt apoteket och Willy’s. Köpte ett par assöta chokladjulkalendrar till mig och Stoffe, tihi.
Sedan tog vi iaf trean hem till baby och där var jag till typ halv nio och då hämtade mamma o pappa mig och sen bar det av hem. Hemma hos Daniel lagade vi iaf mat, myste, gjorde läxor och lite sådant.. 🙂 <3

När jag väl kom hem till mig sen vid nio så var det tänkt att jag skulle plugga på franska men jag bara orkade inte.. Läste min engelska litegranna och sedan somnade jag.

Idag så har det varit rätt nice med. Vaknade och var pissetrött, men det fick vara. Gick upp och fixade mig och sen var det som vanligt. Kom till skolan typ lite över åtta och då satte jag mig med Daniel för att skriva talkort till engelskan och för att typ mysa lite.
Första lektionen var då engelska då vi framförde våra redovisningar, det gick sådär. Tror jag stammade litegranna, men whatevaaa..
Lång rast (PLUGGADE FRANSKA SÅ DET RÖK OM DET) och sen var det dags för franskalektionen då (där vi skulle ha prov alltså).. det var faktiskt rätt coolt för det gick nog rätt bra. Första gången jag typ gick ut från ett franskaprov och log, mouahah. Det roliga är ju att jag bara pluggade en timma innan, haha. 🙂

Provet var slut typ halv två och sen hade jag ingen mer lektion för det var ej spinttid pga att det var omprovstid då, men stannade kvar i skolan för att hjälpa Olivia & Birk med matten och Daniel med excel. Det var rätt kul, jag borde nog bli mattelärare, haha…
Satt och pratade massa med Mariam också, typ om Gud och allt detdär. Hon är nämigen Jehovas vittne. Det var intressant, men man kan väl säga att vi har lite olika åsikter. Hursomhelst så blev jag bjuden på ett av hennes tal som hon ska ha kl. 19.00 på tisdag om typ Gud då, antar jag. Funderar på att faktiskt gå, vill ju vara snäll + att det kan vara intressant. Vill dock inte gå ensam..

Vid närmare halv fyra så var Daniel klar med sitt prov och då gick jag, han & Olivia ner till Kampen och där stod vi och väntade på att Olivias buss skulle gå vid fyra. Daniel var grymt sugen på godis så vi sprang in på typ express.. nånting och köpte en liten påse (för 41 spänn!) och sen tog vi båda (wiiie <3) bussen till mig vid kvart över fyra. Det var nice.
När vi kom hem så myste vi lite, var tysta, lagade mat, kollade i skolkatalogen (som för övrigt kom idag) och lite sådant.
Måste bara säga att min skolkatalog SUGER, då det saknas 25 sidor i den. Alla klasser mellan s. 50 – 75 är gone, dvs. MIN klass. JAG OCH MIN KLASS ÄR INTE ENS MED I MIN EGEN SKOLKATALOG.. -.-‘

Bläää, nåväl vi får väl skicka tillbaka den och så.. BUH jag är seg på att skriva idag. Lägger upp lite bilder i ett nytt inlägg nu, och sen blir det kinesiska. 🙂 BYE.

One thought on “I promised myself”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *