Let me think about it

Guten morgen!

Jaa, egentligen vet ni ju vad som hände igår. Man kan ju nästan inte vara mer exakt i en planering som den igår. FAST jag följde den inte helt till punkt och pricka, om man säger så. Till exempelvis så åt jag mat vid fem.. och nästan hela schemat efter det kollapsade. Jag gjorde samhäll efter maten och sen vid sju ringde Hanna, sen gjorde jag samhäll igen vid åtta och vid halv tio ringde Daniel som jag pratade med i ungefär 40 minuter. Så man kan dra en slutsats: bara samhäll, inte eng.art, int.rel, franska eller svenska. Detta eftersom att jag ska göra svenskan och eng.art idag, jag kom att tänka på att franskan inte var nåt vidare att lägga ner tid på eftersom att det är hör- och läsprov som vi ska ha imorgon, vilket betyder att har man skillsen så har man.. typ. Och int. rel ska jag också göra idag. Vi ska bara läsa några sidor, och jag tänkte att jag kan göra det klockan 08.00 i skolan eftersom att vi börjar 08.30, och det rör sig om max 5 sidor typ. Och engelska artikeln ska Daniel hjälpa mig med idag och imorgon. Och svenskan gör jag klart själv hemma idag. Det kan nog bli bra.. vem vet.

Det ska bli såååå skönt nu när alla dessa grejerna är över. Om man alltså räknar bort onsdagen också, då jag ska göra eng. redovisning och franska grammatikprov. För då är det “bara” kinesiskaprovet som jag ska göra, dvs. på torsdag eller fredag. Och det blir nog inte så svårt, med tanke på att jag har provet rätt framför mig redan nu.
Okej, det sköna med detta är att när det är gjort så har jag inte någonting i skolan förän vecka 51. Det vill säga: EN VECKAN “LEDIGHET”! Då jag kan göra typ vad jag vill, så gött! Fast jag måste läsa ut min eng. bok och göra en redovisning om den, och plugga på matten.. för båda grejerna ska utföras (redovisning o prov) sista veckan. Men seriöst, det är två grejer att plugga på under en vecka? Det är ju NADA! 😀

Jag längtar så hårt tills lovet.

För övrigt så var jag med Vicky igår, vilket var bäst. Fastän det bara var i typ två timmar så var det jättemysigt. Jag är i alla fall grymt taggad på att träffas snart igen! 🙂 <3 Fick übersöta presenter av henne också, tihhi. Ska ju lägga upp allmänna bilder på vad som har hänt under tidsperioden 12-29 nov, så de lär ju komma upp en nice bild på presenterna från henne med. Men det blir i så fall senare.. senare idag alltså. Jag har faktiskt en hel del att göra idag, men ska ändå försöka hinna med det. Mitt schema idag ser ut ungefär såhär:

¤ Gå i skolan (ha int.rel, franska & eng för att vara exakt)
¤ Köpa solkort & hudlotion
¤ Ta bussen hem
¤ Plugga på svenska, samhäll, engelska
¤ Ha lite egentid för data, tv & tele, typ

Yeeep, så blir det.
Uh, idag ska jag till skolan utan smink btw. Det känns helt läskigt, men jag bara orkade inte med att ta på mig mascara förut, och tänkte typ “äh whatta”.. Så det blev inget, haha. Well, nu ska jag nog ta och dra mig. Annars blir det lite stressigt sen.. måste packa väskan, fixa kläder och äta frulle – sååå cya! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *