Folor Seiiymore

Jahaa, då tänkte jag snabbuppdatera mig här.. och såklart försöka skriva om alla dagarna som jag då inte har skrivit om.. det vill säga: 12-16,19-28.. BAAH! Okeej, nu börjar vi då:

November, 12: Kommer tyvärr inte ihåg så mycket.. gick till skolan och sen kom Hanna hem till mig och vi pratade och hade det trevligt och sedan gick vi och la oss, typ.
November, 13:
Skola (bland annat kinesiskaläxförhör, som för övrigt gick super) och sedan sprang jag och Hanna runt på stan för att fixa med mat och godis osv inför klassåterträffen som skulle äga rum på Strandbynäs klockan 18.00 och framåt. När allt var fixat så bar det då av till placet, där vi fixade till och sedan kom alla f.d. klasskamrater! 😀 Himla nice var det faktiskt, mouhhaa. Jätteroligt att träffa alla igen, seriously! Bjarne kom också, och med sig hade han alla pizzor som skulle ätas upp. När klockan närmade sig elva typ så var det bara jag, Daniel, Richard, David & Hanna kvar och det var också bara vi som sov över. 🙂
November, 14: Tillsammans med de andra fyra så städade vi Strandbynäs och sedan åkte vi alla hem till var och sig, förutom Hanna då som följde med mig hem. När vi kom hem så typ åt vi lite frukost och sedan så vet jag inte riktigt vad. Vi, eller i alla fall jag, var väldigt slöa efter dagen innan.. Det blev mest mys, data, snack osv. Vi satte på POTC också, men jag somnade efter typ en kvart.. vet dock inte hur länge Hanna tittade såklart, eftersom att jag somnade först.. ^^
November, 15: Vaknade, fixade mig och skrev lite blogg (när Hanna fixade sig då..) och sedan så typ åt vi lite frukost och spenderade resten av vår tid tillsammans med att ta lite kort. Eller rätt många kort var det faktiskt.. hehe.. Hanna åkte hem typ vid tolv.. och efter det så har jag ingen aning om vad jag hade för mig, muppigt nog. Så ni får nöja er med det som jag redan har skrivit.
November, 16:
Aaah, donno vad jag gjorde så mycket denna dagen heller (det suger att ligga efter så mycket med att skriva så att man inte vet vad de tär man har gjort under dagarna).. Men jag vet att jag gick till skolan, och att Daniel följde med mig hem sen för att han skulle vara med och fira min b-day dagen efter. Jag är dessutom suuuupersäker på att vi hade det väääldigt mysigt.. 🙂 <3
November, 17: Yaay, denna dagen slipper jag att skriva om för jag har redan skrivit om den i ett tidigare inlägg! 😀 Men för er som inte har läst så kan jag tala om att det var min födelsedag, och den var bäääääst. Massa, massa fina presenter, och fiiiika med vännerna.. <3
November, 18: Har redan skrivit om denna dagen med, daaaah! 🙂
November, 19: Är inte direkt 100 på vad denna dagen erbjöd.. Men jag hade iaf excelprov (som för övrigt gick bra.. MVG! :D) och sen var det mer skola. Efter skolan dock, så gick jag och älsklingen till Espresso House för att dricka lite varm latte.. mums! Sen toooons av plugg.
November, 20: Typ mest slapp hemma, bakade tårta och sådant inför kalaset som skulle vara den 21:e och så pluggade jag och lagade min fredagsmat (sojapluppar m. grönsaker och cashewnötter). Cornelius gav mig min present som jag skulle fått av han på min födelsedag också (den var typ sen ller något) och guess what!? Det var en iPod nano – ROOOOSAAA! Yaaay vad glad jag blev, och vad glad jag ÄR! 😀 Jaa, sen var väl resten av kvällen som sagt slapp.. Juste ja! Jag solade med Stephi efter skolan också, mouhha. Det var myyyys, och bäääst. <3 Det ska vi göra om.
November, 21: Hektisk dag.. bakade, städade, fixade mig och allt möjligt. Vid typ två kom Daniel och sen strax efter kom Patrik, Hampus, Bella & Micke. Sedan från tre och framåt så flöt det på med gäster.. (jag skulle ha kalas, för er som inte förstod det, hehe). Vi blev typ 27 stycken eller något, mouhha. Ååh jag fick massa fina presenter, typ som änglar, plattång, kaffekokare, pengar m.m. Nicenice! Resten av dagen spenderades med familjen och min underbara älskling Daniel. <3
November, 22: Superdupermysig dag med min älskling.. <3 Vi sov rätt länge och sen var det bara bäst, allt resten. Jag färgade hans hår också, tihihi. Det blev snyyyyggt. Bilder kommer.. Resten av dagen så var vi med varandra och myste, och sedan åkte bebis hem.. det var inte kul. 🙁 Jag antar att jag fick spendera min söndag med att plugga en massa. När jag skulle sova började mina ögon klia något frukstansvärt mycket..
November, 23: Vaknade flera gånger mitt i natten av att mina ögon var helt cp.. en av gångerna fick jag ta sju stycken betapred, vilket hjälpte en del. När jag vaknade på morgonen liksom för att verkligen gå upp så var dock ögonen helt svullna och röda fortfarande. Jag gick till skolan, men utan smink och linser. Det kändes uuuusch, skabb! Men hade inte direkt något val. Hursomhelst så var det skola under dagen och sedan efter skolan så var det historia hem-tenta för fulla muggar, för inlämningen skulle vara dagen därpå. Fast! Jag hann med att ta influensasprutan också (under skoltid dock, men vi hade ingen engelska för läraren var sjuk så det spelade ju inte så stor roll). Kön till sprutan på lsk vårdcentral var hela 50 min lång.. blääää.. för ett stick som tog max en minut.. Aja, sen åkte jag tillbaka till skolan och så gick jag och Daniel hem till han och myste, det var bääääst. <3 Efter det så åkte jag då hem och gjorde massa historia. Sovdags rätt tidigt..
November, 24: Trög dag i skolan.. först matte, sen samhäll, ej svenska (läraren sjuk), sedan historia (inlämning och direkt därpå påbörjan av nytt arbete) och sen gympa (var dock sjuk så det blev ingen gympa för mig inte, jag och Malin gick istället till badhuset på en promenix). Det blev dock übermysigt senare på dagen för att min älskling följde med mig hem och sov för att vi bara skulle ha b-språk dagen efter, vilket innebar sovmorgon till kvart över tolv (fast bussen gick tjugo över elva). Vi kom iaf hem och hade det trevligt, mamma och pappa skulle iväg på konsert så Stoffe, jag och Daniel var ensamma hemma. Vi lagade übergod mat (eller jag lagade übergod mat, dvs.. typ.. um.. hamburgare till Daniel och sojakorv till mig, och så pommes m. sås till det) och så bakade älsklingen chokladbollar och Stoffe gjorde choklad, mouhha. Vi kollade på film också.. typ.. fast and furious 4. Det var ganska nice faktiskt, vi tre hade det riiiiktigt kul! 😀 Sen gick vi iaf och la oss, och myste.. och sov.
November, 25: Vaknade till och från mellan typ halv åtta och nio.. det var i alla fall asmysigt att vakna upp med bebis och vi hade det typ bäst. <3 Fixade oss, åt frulle, tog bussen till skolan.. Daniel gick hem och jag hade franska.. sedan så typ tog jag trean upp till Daniel och vi myste och tittade på tv. Sen kom mamma o pappa och hämtade mig och sen var det la mest plugg. Hade en superdepperiod (som inte är över än, men i alla fall).. Älskar iaf min bebbe.
November, 26:
Gick upp som vanligt med åkte till sjukhuset istället för skolan, hade tid där nio.. kom dit typ åtta och åkte därifrån runt kvart över elva. Det var la sådäääär.. gjorde tester och snackade med olika läkare och hade det allmänt sådär. De anmärkte lite för mycket på vissa saker och ting också.. Aja, sedan så kom jag till skolan och typ då var det nästan lunch med en gång (gröt) och sen så typ.. kommer jag inte ihåg. Vi hade samhäll (tråkigt) och sedan kinesiska (blääääää).. Kom hem och slappade, antar jag (sorry, dont remember).
November, 27: Uuuunderbar dag! Kom till skolan åtta och myste med Daniel (som btw var helt slut efter sprutan som han tog dagen innan), sedan var det kinesiska (faaail, men det tar jag igen nästa gång.. vi tittade på film också… seeeegt), lunch i typ en halvtimma, samhäll, matte och sen psykologi (skrivning om Elling). Efter skolan så gick jag och Daniel i pisseregn och hagel hem till han för att snabbt fixa till oss och lämna väskor och sådant hemma hos han. Mina skor blev pissseeeeeblöta så jag satt i typ tio minuter med Daniels hårblås och försökte få de torra (det lyckades faktiskt).. sedan trallade vi till trean (eller kutade) och så gick vi till pingvin för att äta gott (pommes m. kebabsås, yyyuummmiiie). Satt där från typ halv fyra till kvart i fem då vi sedan gick till Willy’s för att handla lite smått o gott inför senare (btw så har de gjort om, seriöst vad förvirrande!!) och sen gick vi till biografen för att träffa Daniels mamma som skulle fixa biljetterna för oss (vi skulle se på New Moon tsm, tihihii, uuunderbaaaart!! Alltså, bara jag och Daniel såklart.. <333). Efter det så var vi hos Jonas o Madde i typ en halvtimma och myste med Tilde.. haha. Sen var det då bion (sååå bäääst) och efter den så gick vi till kampen för att vänta in nästa trea som skulle ta oss hem till bebis. Väl hemma hos han så blev det mys och sen läggdags.. hursomhelst så var dagen BÄST! Vår 2 år och 7 månaders- dag! 😀 <3333 Loooove it!
November, 28:
Idag.. gööööött! Nu börjar jag komma någon vart. Vaknade flera gånger mitt i natten för att jag var sååå tät i näsan.. men det var ingen fara för jag fick åtminstone sova med Daniel. ^^ Vi vaknade typ tsm i morse och då var det mys som gällde och sedan så gick vi upp och åt (läs och häpna!) frukost med hans föräldrar, det var coolt. Jag åt rostade mackor och oboy, yyyyuummie. Sen myste vi lite till, grejade på datorn m.m. Jag tvingade bebis att rensa/städa i hans rum också, ihi. Men det blev riktigt nice iaf! 😀 När jag kom hem så var det julstäd på hög volym, niiiice. Fika också, pepparkakor och kaffe med mjölk. 🙂 Datorn har varit min vän resten av dagen typ.. har även pluggat massa, lagat mat, ätit mat, tittat på tv och typ stressat. Har ont i huvudet så jag håller på att dö. SÅÅÅ GÖÖÖÖTT att detta är sista dagen att skriva om, MPUAHAHHAHAHHHAHAHHAHAH!!!! Och den är färdigskriven typ, yaaaaaaaaaaay. Bilder från dagarna kommer imorgon..!

NU ska jag dra. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!! 😀
Älskar min Daniel så otroligt himla mycket, vet inte vad jag skulle göra utan dig älskling. <333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *